Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özel mozaik hastanesin de ilkay hanım ıın adını çok duyuyorum
Merhaba cnm. En son akademide arkadaştan 650aldılar. Sen hangi doktora gidiyosun. Memnunmusun?bu hastanelerde doğum ücretleri ne kadar bilen varmı? antakyada doğum yapanlar :)
Mozaik Fevzi Günal. .öneriniz nedir hanımlar
Anladım cnm. Ben şimdi devlet kadın dogum da cafer hoca var ona gidiyorum. Aslında çok memnunum ama orda dogum yapmak icimesinmiyor iste. Bilemedim yani. Teşekkür ederim.Mozaik Fevzi Günal. .
Mükemmel ötesi
Palmiye Ertan bey diye duymuştum. Bi arkadaş çok iyi olduğundan bahsetmişti burda. Bu arastir istersen. Bende Antakyada yimİskenderunda İyi bir doktor tavsiyesi olan var mı ?
Ertan beyi bende duydum aslında şu an gelişimde Erçin beye gidiyorum ama doktorumu pek tanıyan yok ama kontrollerimizde çok ilgili alakalı kararsızım açıkcasıPalmiye Ertan bey diye duymuştum. Bi arkadaş çok iyi olduğundan bahsetmişti burda. Bu arastir istersen. Bende Antakyada yim
İskeİskenderunda İyi bir doktor tavsiyesi olan var mı ?
ertan aydın iskenderun gelişim hastanesindeErtan beyi bende duydum aslında şu an gelişimde Erçin beye gidiyorum ama doktorumu pek tanıyan yok ama kontrollerimizde çok ilgili alakalı kararsızım açıkcası![]()
Erdem beyi bende tanıyorum. Ismini çok duyduğum için bende ona hamile kalamadigimiçin gittim. Test falan yaptı falan. Bana dediği senin çocuğun olmaz. Hemen tüp bebek yaptiralim dedi. Yıkıldım tabi. Aradan 1 ay kadar geçti devlet hastanesine gittim. 3 aylik falan tedaviyle hamile kaldım şimdi çok şükür 4 aylik hamileyim.Canım akademi hastanesinde erdem turhan var riskli doğumlar benim işim diyor dr benimde drum çok ilgili.daha önce haydar mısırlıoğluna gidiyordum memnun kalmadım