• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hatay Antakyadaki hanımlar bulusmaya ne dersiniz...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Law__
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Law__

Yüz,gez,oku,izle,dans et👌
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2009
3.122
1.709
373
36
ne yalan söyliyim su kadınlar kulubunde bir kere bile hatayda olana rastlamadım.belki bu yolla sesimi duyurabilirim dedim..amacım forumdaki tüm antakya daki hanımları toplayıp güzel bi grup olusturmak...bakalım kimler katılacak..

gelen kendini tanıtırsa sevinirim..ben tuba; bir cocuklu,alısveriş kolik,görsel sanatı seven bir ev hanımıyım..

sevgiler

Son düzenleme:
selam 5be6nde antakyalıyım güzel bi konu açmışsın

merhaba neslihannur biraz kendini tanıtırmısın neredesin antakyanın

antakyalı değilim ama antakyada oturuorum bende

merhaba mercanakik bende antakyalı degilim ama burda 600 konutlarda oturuyorum sen nerdesin neler yapıyosun tanıtın biraz hanımlar kendinizi

işallah antakyada güzel bir grup olustururz..

öpüyorum sekerler

merhaba bende hatay yayladaglıyım ama hıc orda oturmadım hep antakyadaydım ama sımsı evlıyım ve bılecıkteyım

alısabildin mi bari bilecige gursoy

hemşeri görmek duymak ayrı bir duyguymuş:(nihayet oluşmuş böyle bir sayfa bende hiç rastlamamıştım hataylı bir dosta:)benim ailem tanınmış simalardan antakyalı merkezden,ben iskenderunluyum,çocuklarımda ama iş nedeniyle adanadayız dört senedir...

hemşeri görmek duymak ayrı bir duyguymuş:(nihayet oluşmuş böyle bir sayfa bende hiç rastlamamıştım hataylı bir dosta:)benim ailem tanınmış simalardan antakyalı merkezden,ben iskenderunluyum,çocuklarımda ama iş nedeniyle adanadayız dört senedir...

merhaba hosgeldin..ah keske buralarda olabilseydin..bir kahvemi içerdin:)olsun hele söyle bi kalabalıklasıp toplanalım 2 saatlik yol sende müsait olursan gelirsin:34:

buralardayız sekerim sen nerelerdesin....

bugünlerde yeni bi işe basslama heyecanındayım..sizler neler yapıyorsunuz..

Back
X