Hatay İskenderun da kadın doğum uzmanı önerileriniz??

farbetter

Canımın İçi....
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2009
1.201
5
116
Ağrı
selam hanımlar..ben hala bi dikiş tutturamadım..bana önereceğiniz kadın dogum uzmanı varmı?

arkadaşım selamlar..
benim sana tavsiyem dr. nursel arslanhan.Mutlaka tanış derim.kendisi iskenderun asker hastanesinin de doktoru.orası da devlet hastanesi.yani sevkle gidilebiliyor.Üstelik siviller de gidebiliyor.herkes bunu bilmediği için de gayet sakin bir hastane.dr hanım da çok sevecen güleryüzlü ve istediğiniz her tür konuda size yardımcı olan biri.pişman olmayacaksınız..

selam hanımlar..ben hala bi dikiş tutturamadım..bana önereceğiniz kadın dogum uzmanı varmı?

arkadaşım selamlar.. hem iskenderun hem öğretmensin:)) güzell..
Ben gelişimde Nihat beyi öneririm sana.. 2 kızımı da elime o verdi, çok konuşan bir tip değildir ama her nedense bilgisine güvenirim..

selam arkadaşlar sizlerin yardımınıza ihtiyacım var polikistik over hastasıyım tedaviye başlayalı 10 ay oldu ama tedavimim ben izmitte iken başladı ve şuan memleketime yani iskenderuna döndüm şimdi burda gidebileceğim güvenilir bir doktor arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…