hatayg Burun Estetiği Ameliyatı

hatayg

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2012
158
8
118
İzmir
kızlar ameliyat olalı 20 gün oldu,çok mutsuzum,fotoğraflarıma yorum yapabilir misiniz??desteğinize ihtiyacım var

kızlar yeni fotolar yükledim,revizyon olmayı düşünecek kadar psikolojim bozuk,ben mi böyle görüyorum,yoksa gerçekten kötü mü?????

canım baktım fotolarına ben de 26.gunumdeyım senı cok ıyı anlıyorum.burun sıs,ust dudak normalden gergın ve ınce duruyor dudak burun mesafesı genıs...aynı seylerı ben de hıssedıyorum.yuzumuzun ıfadesı yıne aynı olacak korkma o burun da daha kırk sekle gırecek.su an kendımızı begenmememız cok normal amelıyat olan herkes bu sureclerden gectı.sıs halıyle bıle burnunun dogal ve guzel yapıldıgı bellı.sakın moral bozma.ınsallah bırkac ay sonra ıyıkı olmusuz dıyecegız

sağol melodi,ben psikolojik yardım almayı bile düşündüm,etrafımdaki herkesi yıprattım,inşallah geçer

sağol melodi,ben psikolojik yardım almayı bile düşündüm,etrafımdaki herkesi yıprattım,inşallah geçer

canım bır sıte var yabancı orada burun estetıgınden sonra ay ay degısımlerın fotoları var.kızın bır aylık halıyle 6.aydakı halı bambaska.kı su halıyle bıle burnun gayet guzel emın ol.ama hala yuzumuzde sısler var ıfadelerımız farklı gorunuyor bu gecıcı bır durum

Canim ben estetik olmadim, olan arkadaslarin buradaki yorum ve tercubelerinden yola cikarak sunlari soylemek istiyorum.Gercekten zor bir surecten geciyorsunuz. Son derece sabirli ve sakin olmalisin. Fotograflarina baktim, burnun cok dogal ve yuzune cok yakismis, tecrubeli arkadaslarin da soyledigi gibi, odemlerin inice degisip son seklini alacak...pesin yargili olma, suan dahi bir kusur gormuyorum ben, eger senin hosuan gitmeyen bir nokta varsa burnunda, karar vermek icin cok zamanin var daha...Icini rahat tutup, beklemeye calis canim. Saglikli ve guzel gunlere insallah....

Canim ben estetik olmadim, olan arkadaslarin buradaki yorum ve tercubelerinden yola cikarak sunlari soylemek istiyorum.Gercekten zor bir surecten geciyorsunuz. Son derece sabirli ve sakin olmalisin. Fotograflarina baktim, burnun cok dogal ve yuzune cok yakismis, tecrubeli arkadaslarin da soyledigi gibi, odemlerin inice degisip son seklini alacak...pesin yargili olma, suan dahi bir kusur gormuyorum ben, eger senin hosuan gitmeyen bir nokta varsa burnunda, karar vermek icin cok zamanin var daha...Icini rahat tutup, beklemeye calis canim. Saglikli ve guzel gunlere insallah....

cılekben rumuzunda yorumunda pek seker olmus,moral verıcı tskler :)

Canım geçmiş olsun. Daha bir ayını bile doldurmamışsın burnun çok şiş. Gözüne iri ve kaba gelmesi çok normal ama böyle kalmaz merak etme incelip küçülecek zamanla. 6 ay falan da değil resmen 1 yıl beklemek lazım. Benim 8 ayım doldu hala şiş. Aceleci davranma sabretmek lazım...

resmını goremedım ama pısman olmak gercekten cok kotu ılk hftalar bende psıman olmustum ama kımseye caktırmıyodum sureklı aglıyodum falan =) ama sonradan kendı halıne alısıyosun en azından yıllarca yamuk burnuna bıle alıstın bunamı alısmıcaksın , oluyosun =)

Back
X