Merhabalar
Bu konuyu açıp acmamayi çok düşündüm. Duyacaklarimdan korkuyorum ama zamanda çok değerli o sebeple bir akıla ihtiyacım var.
Hayatımda iki aydır birisi var. Gülmeye çok hasret kaldığım bir dönem tanıştık. İlk başta çok takmadım takılır geçerim dedim. Sonra aşık oldum. Ben evlendim bosandim çocuğum yok. O da evlenip boşanmış iki çocuğu var. Eski eşiyle sağlıklı bir iliskileri yok. Evlilik müthiş aile sorunlari ve saygisizlik döngüsüne girmiş. Ama tam olarak nasıl bir ilişkileri var onu da çözemiyorum. Çocuklar küçük zaten 5 yıllık bir evlilikte iki çocuk yaşlarını az çok tahmin edersiniz. Velayet annelerinde baba arada gidip görüyor orda dışarı çıkarıyor eve alip gelmiyor çünkü gece kalkıp anne diye tutturacaklarini biliyor. Bu arada benden az az kendi ailesine bahsediyor yani arkadaşım diye bahsetti ama babası anladı zaten durumu. Neyse gelelim benim kafamdaki soruna mesela kadın bir yere gidecek soruyor kalacak misin gibisinden geçen sadece bunu söyledim dedim neden hesap soruyorsun hesap sormadım kalacak mı çocuklar kimde kalacak o kısmı merak ettim diyor. Sorguluyorum sürekli barışma ihtimalleri var mı gibisinden çünkü tuhaf gelebilir ama kendimi bazen metres gibi hissediyorum yani çocuklarıyla aralarinin açılması vs en son isteyeceğim sey yarın oburgun ikimizin arasında kalsa ben zaten hayatlarından çıkar giderim. Bir kere döndü dedi ki barisirsakta iki gün sonra aynı olacak kaldı ki bu saatten sonra ben o kadına dokunamam üzerine gitmedim. Ama dün mesela durdu çocuklar için üzülüyorum anneleri babaları ayrı büyüyorlar moduna giriyor. Anlıyorum üzülüyorum. Bana gelince beni seviyor yani hissediyorum bunu. Bir yanımda yalnızdı bosluktaydi o döneme denk geldin diyor. Dertlesecek kimsem yoktu yazmak istedim. Yani bu durumda olanlar ne olmalı nasıl olmalı nasıl davranmalıyım. Hiç bilmiyorum.