Hatayı nerde yapıyorum?

Boşanmak küsmek değildir . Öyle dönmek falan olmuyor .Ya bir taraflı ya iki taraflı biten bitmis giden gitmiş oluyor.Siz olmazsanız başkası olur milyarlarca kadın var .Hayat öyle boşanıp sahilde kumların üzerinde koşarak tekrar aşık olunacak kadar hayali yaşanmıyor.Hayir yani bu hayali kuranların gemileri batıyor .Çocuk da olsa oda olsa buda olsa ölmüşe çare yok .Hayat devam ediyor.İnsanlar ister yas tutsun ister devam etsin yaşamaya.Bi kere bu barisirlarmi fikri falan saçma Bu kadar barışacak olan insanlar bosanmaz başkasınada ilgi duymaz.Onun dışında sizin çocuğunuz yok bu konuda denge sağlamak zor .Çok çok çok değecek biri olacaksa düşünülmeli.Cok çok altını çiziyorum bunun .Yani tabiki bekar biri ile evlenir çocuk yapar mutsuzda olabilir keşke de diyebilirsiniz.Olasılık dahilnde
Kararı siz vermek zorundasınız kimse sizin için doğru kararı alamaz Tek önerim hemen evlenmeye falan kalkmayın uzun süre bu şekilde kalsın.Aile eski eş çocuk konularına dahil olmayın zamanla neyin ne olduğu zaten ortaya çıkar . Anlaşamayan insanların bosanması birbirlerinin gözlerini oyup mutsuz bir hayat yaşayıp sinir hastası tavırlar sergilemesi den iyidir.Surekli bu konuyu açmayın bence sizin tek yapacağınız zaman ve gözünüzü 4 açmak .Boşanmak küsmek değildir Kendini hala o adamla yada o kadınla bağlı sanmakda saglikli insanlarin tarzı değildir . Acı da olsa gerçekler .
Çok teşekkür ederim yorumunuz için benim için çok degerliydi söyledikleriniz keşke defalarca begenebilsem.

Merhabalar
Bu konuyu açıp acmamayi çok düşündüm. Duyacaklarimdan korkuyorum ama zamanda çok değerli o sebeple bir akıla ihtiyacım var.

Hayatımda iki aydır birisi var. Gülmeye çok hasret kaldığım bir dönem tanıştık. İlk başta çok takmadım takılır geçerim dedim. Sonra aşık oldum. Ben evlendim bosandim çocuğum yok. O da evlenip boşanmış iki çocuğu var. Eski eşiyle sağlıklı bir iliskileri yok. Evlilik müthiş aile sorunlari ve saygisizlik döngüsüne girmiş. Ama tam olarak nasıl bir ilişkileri var onu da çözemiyorum. Çocuklar küçük zaten 5 yıllık bir evlilikte iki çocuk yaşlarını az çok tahmin edersiniz. Velayet annelerinde baba arada gidip görüyor orda dışarı çıkarıyor eve alip gelmiyor çünkü gece kalkıp anne diye tutturacaklarini biliyor. Bu arada benden az az kendi ailesine bahsediyor yani arkadaşım diye bahsetti ama babası anladı zaten durumu. Neyse gelelim benim kafamdaki soruna mesela kadın bir yere gidecek soruyor kalacak misin gibisinden geçen sadece bunu söyledim dedim neden hesap soruyorsun hesap sormadım kalacak mı çocuklar kimde kalacak o kısmı merak ettim diyor. Sorguluyorum sürekli barışma ihtimalleri var mı gibisinden çünkü tuhaf gelebilir ama kendimi bazen metres gibi hissediyorum yani çocuklarıyla aralarinin açılması vs en son isteyeceğim sey yarın oburgun ikimizin arasında kalsa ben zaten hayatlarından çıkar giderim. Bir kere döndü dedi ki barisirsakta iki gün sonra aynı olacak kaldı ki bu saatten sonra ben o kadına dokunamam üzerine gitmedim. Ama dün mesela durdu çocuklar için üzülüyorum anneleri babaları ayrı büyüyorlar moduna giriyor. Anlıyorum üzülüyorum. Bana gelince beni seviyor yani hissediyorum bunu. Bir yanımda yalnızdı bosluktaydi o döneme denk geldin diyor. Dertlesecek kimsem yoktu yazmak istedim. Yani bu durumda olanlar ne olmalı nasıl olmalı nasıl davranmalıyım. Hiç bilmiyorum.
Bu kadar detay vermeyip sadece " ben bir kez evlendim, çocuğum yok. Görüştüğüm kişi de bir evlilik yapmış ama 2 çocuklu" desen burada kimse " ooo harika" yazmazdı. Çünkü böyle konularda yazılan neredeyse tüm yorumlar " çocuksuz biri , çocuklu biriyle evlenmemeli" oluyor.

Üstüne anlattığın detaylarla hiç olmaz. Metres gibi hissedecek bir durum yok, o kadar kendini ezme. Ama tüm bu detaylar tekrar barışma ihtimali olduğunu gösteriyor. Ayrıca adamın eski eşine gideceği yerle ilgili detay sorması hoş değil.

Ben teşekkür ederim hanımefendi inanin boşanan insanlar tu kaka değil hickimse bitmiş evliliğinin faturasını eski eşinin yeni hayatindaki kadın yada adama kesmez Sağlıklı insanlar en azından yoluna bakmayı becerir.Zaten evlilik boşanmadan çok önce bitiyor .En son boşanma oluyor.İnsanlar dışardan bilemez kim kimi aldatmış kim kime ne yapmış.Anlasamayan insanlar için dram yaratmaya gerek yok.Kimse ölmek de istemez vakit gelince ölür vakit doldu ilişki ömrünü tamamladı ise biter.Kadin yada adam çirkefse cürmü kadar yer yakar derler bizde.Yani insan ilişkileri gunumuzde öyle çocuk vardı eski eş cirkefti oydu buydu gibi varsayimlarla gitmez.Hayat kimseyi takmaz çocuklar büyür insan ömrü varsa yaşlanir herşey eskir.İsteyen yas tutar çürür isteyen hayatı herşeye rağmen kucaklar .İnsanlar ve tercihleri.Ben boşanmış erkeği kötü kabul etmem o zaman boşanmış kadın da kötüdür ü kabul etmem gerekir .O adamı kimse sevmeyecekse o zaman boşanmış kadında sevilmeye layik değildir î dogrulamis olurum.Hayat bir kere bu kadar saplantılı olmamak lazim ne olursa olsun geçmiş bitmiş şeyleri kabul edip devam etmeyi beceren insanlar olmak zorundayız . Hayat bunlar için çok kısa

Back
X