Hatice, Adnan Hoca'nın aslanıyla sevgili oldu

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Şarkıcı Hatice, eşi Ramiz Özbay'dan boşandıktan sonra Adnan Hoca'nın aslanlarından olan Ender Ataç ile aşk yaşamaya başladı.

Milliyet'te yer alan habere göre, eşi Ramiz Özbay'dan boşandıktan sonra Hatice de diğer meslektaşları gibi çıtayı zirveye çıkardı.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde tarzını tamamen pop müziğine çevirdiğini açıklayan şarkıcı Hatice, "Bundan sonra Popçu arkadaşlar benden korksun" sözleriyle gözdağı vermişti.

Model ve aynı zamanda Adnan Hoca'nın aslanlarından olan Ender Ataç ile aşk yaşamaya başladı.

2_582.webp
3_575.webp
5_575.webp
6_559.webp
8_503.webp

kaynak: http://www.posta.com.tr/magazin/Gal...sevgili-oldu.htm?ArticleID=348750&PageIndex=3

Kedicik ve aslanCIK olmuşlar.

Çocuk çok yapmacık surat ifadesi bi tuhaf, haticede bi estetik rezaleti yaşamış.

Kasapta mı yaptırdı acaba o sıfatı merak ettim?? yok yok bunlar Tam olmuşlar.

keşke sadece yakışıklı olmaları yetse.... adnan oktarla bağlantlıysa karakteri belli . paraya haysiyetlerini dinlerini satan ....insan bozuntuları.. haticede yaptğı bu seçmle karakterini ortaya koydu. :KK49: çokta şeetmemek lazm

1 yıldan fazladır beraberler neden haber olmuş anlamadım aslancik olduğu için mi acaba

Hayat devam ediyor maalesef. Yasamayan bilemez. Seneler gecti. Kinamayalim bu konuda.
Kınamıyorum,eşi için şarkılar yazan,ölüp biten biri bunu medya önünde yapınca ve sonradan böyle bir sürü erkekle beraber olunca dikkat çekiyor,ben insanların yapamayacağı şeyleri söz vermesine veya böyle bir imaj vermesine karşıyım

Back
X