Hatiim Icin Toplanalım Canlar

Esr02

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
2.823
2.286
133
Kızlar ne yazikki bu ayda hüsran böyle beklemekle stresle birşey elde edemiyoruz belki de bu bizim için bi imtihan toplanalım hatimimizi yapalım cüz okumak isteyen warsa buyursun hatim dagitiyorum hepimizin sevabına okuyacak olanlardan şimdiden allah razı olsun..

Umya Umya 1.cüz
Seskes Seskes 2.cüz 3.cuz
@93elizan 4.cuz
Babies16 Babies16 5.cüz
_Masalim_ _Masalim_ 6.cuz
Ay12live Ay12live 7.cuz
Seskes Seskes 8.cüz
bayangezenti bayangezenti
EceCigdem EceCigdem 10.cuz
Babies16 Babies16 11.12.13.14.15 cuz
Seskes Seskes 16.cuz
bayangezenti bayangezenti 17.cüz 18.cuz
Seskes Seskes 19.cuz
Seskes Seskes 20.cüz 21.cuz
@Zehra ungrms 22.cuz
Seskes Seskes 23.cuz
S sessiz melegim 24.cüz 25.cuz
Seskes Seskes 26.27 cüz
_Masalim_ _Masalim_ 28.cuz
Babies16 Babies16 29.cuz
Esr02 Esr02 30.cuz

Son düzenleme:
Allahım şimdiden kabul etsin okuycağımız hatimlerimizi inşallah...hayırlara vesile olsun yeni nur topu gibi topiğimiz inşallah canlarım...:dua::dua::dua:

Kızlar ne yazikki bu ayda hüsran böyle beklemekle stresle birşey elde edemiyoruz belki de bu bizim için bi imtihan toplanalım hatimimizi yapalım cüz okumak isteyen warsa buyursun hatim dagitiyorum hepimizin sevabına okuyacak olanlardan şimdiden allah razı olsun..

Umya Umya 1.cüz
Allah kabul eylesin simdiden

Bende 2 ile 3'ü alayım arada boşluk kalmasın canımcım

Tmm canım bnm sen yetr ki iste şimdiden maşallah bize hızlı ilerliyorz
Sen merak etme kuzum kuran okumada seriyimdir inşallah birazdan başlarım okumaya ama kızlaaar tilavet secdelerine dikkat edelim okuma bittiği an secde ayeti geçtiyse hemen secdemizi yapalım inşallah nacizane fikrim hatırlatmak istedim

Sen merak etme kuzum kuran okumada seriyimdir inşallah birazdan başlarım okumaya ama kızlaaar tilavet secdelerine dikkat edelim okuma bittiği an secde ayeti geçtiyse hemen secdemizi yapalım inşallah nacizane fikrim hatırlatmak istedim
Doğru canım iyi hatırlattın burda anlatrmisin herkes bilgilensin bnde dahil olmak üzere yanlışımız olmasin

Katılmak isteyen warsa buyursun 12 Aralık a yetiştirelim insallh

Back
X