- Konu Sahibi kediliterlik
Herkese merhaba..Arkadaşlarıma,sevgilime ve aileme anlatamadıklarımı sizinle paylaşmak istiyorum.Annem ve babam 5 yıldır ayrı,mutlu bir çocukluğum olmadığı hatırladığım bütün anılarımda küfür ve dayak var.Kendimi hiçbir zaman acınacak halde görmedim aksine güçlü oldum hep ta ki bu seneye kadar.3 sene boyunca ailemden uzak bir şehirde üniversite okudum oradaki 3 senem hayatımın en güzel dönemiydi ama bu sene ailemin zoruyla eve dönmek ve okula onların yanında devam etmek zorunda kaldım,ses çıkartmadım ama 3 senem boşa gitti çünkü burdaki bölüm verdiğim dilekçeyi kabul etmedi ve sıfırdan başlamak zorunda kaldım.Babam benden 4 yaş büyük bir bayanla evlendi,annem ve babam birlikteyken babamın aynı bayanla ilişkisi vardı.Evlilikleri aniden oldu ve kadın şimdi hamile.Babamın ailesi(kendileriyle görüşmüyorum) babamın oğlu olmadığı için bizi bırakıp gittiğini söylerdi.Kadının hamile olduğunu öğrendiğimizden beri annem bütün sinirini benden çıkarmaya başladı,benden küçük bir kardeşim daha var ve ona istediği herşey alınıyor,ne yapsa ne söylese ses çıkartmıyorlar.Bende elimden geldiğince annemin suyuna gidiyorum,evi temizliyorum yemek yapıyorum vesaire ama son 3 haftadır ne yapsam burnumdan getiriyor.Durmadan bela okuyor bana,erkek arkadaşımla haftada 1 kez buluşmamıza bile laf söylüyor.4 senelik bir ilişkim var ve ciddi düşünüyoruz ama annem durmadan bana kötü davranıyor bunu neden yaptığını bilmiyorum inanın bunları yazarken ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.Uyuyamıyorum,durmadan kilo veriyorum,konuşmaya çalışıyorum dinlemiyorlar.Kardeşim erkek arkadaşımın beni aldattığını,birlikte olduğumuzu falan söylüyor anneme ve annem bunlara inanıp beni dinlemeye dahi kalkışmadan ağzına geleni söylüyor.Babam zaten farklı bi konu ne zaman arasa bağırıp çağırıyor duymadığım bütün küfürleri edip telefonu suratıma kapatıyor.Artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.Lütfen bana bi akıl verin