Hatırladığım bütün anılarımda küfür ve dayak var :(

kediliterlik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2012
14
0
36
İstanbul
Herkese merhaba..Arkadaşlarıma,sevgilime ve aileme anlatamadıklarımı sizinle paylaşmak istiyorum.Annem ve babam 5 yıldır ayrı,mutlu bir çocukluğum olmadığı hatırladığım bütün anılarımda küfür ve dayak var.Kendimi hiçbir zaman acınacak halde görmedim aksine güçlü oldum hep ta ki bu seneye kadar.3 sene boyunca ailemden uzak bir şehirde üniversite okudum oradaki 3 senem hayatımın en güzel dönemiydi ama bu sene ailemin zoruyla eve dönmek ve okula onların yanında devam etmek zorunda kaldım,ses çıkartmadım ama 3 senem boşa gitti çünkü burdaki bölüm verdiğim dilekçeyi kabul etmedi ve sıfırdan başlamak zorunda kaldım.Babam benden 4 yaş büyük bir bayanla evlendi,annem ve babam birlikteyken babamın aynı bayanla ilişkisi vardı.Evlilikleri aniden oldu ve kadın şimdi hamile.Babamın ailesi(kendileriyle görüşmüyorum) babamın oğlu olmadığı için bizi bırakıp gittiğini söylerdi.Kadının hamile olduğunu öğrendiğimizden beri annem bütün sinirini benden çıkarmaya başladı,benden küçük bir kardeşim daha var ve ona istediği herşey alınıyor,ne yapsa ne söylese ses çıkartmıyorlar.Bende elimden geldiğince annemin suyuna gidiyorum,evi temizliyorum yemek yapıyorum vesaire ama son 3 haftadır ne yapsam burnumdan getiriyor.Durmadan bela okuyor bana,erkek arkadaşımla haftada 1 kez buluşmamıza bile laf söylüyor.4 senelik bir ilişkim var ve ciddi düşünüyoruz ama annem durmadan bana kötü davranıyor bunu neden yaptığını bilmiyorum inanın bunları yazarken ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.Uyuyamıyorum,durmadan kilo veriyorum,konuşmaya çalışıyorum dinlemiyorlar.Kardeşim erkek arkadaşımın beni aldattığını,birlikte olduğumuzu falan söylüyor anneme ve annem bunlara inanıp beni dinlemeye dahi kalkışmadan ağzına geleni söylüyor.Babam zaten farklı bi konu ne zaman arasa bağırıp çağırıyor duymadığım bütün küfürleri edip telefonu suratıma kapatıyor.Artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.Lütfen bana bi akıl verin :(

canım çok üzüldüm. ama anladığım kadarıyla annende zor bi dönemde atlatması çok zor ama tabiki sende. tavsiyem elinden geldiğince, anneni dışarıya çıkar farklı ortamlar görsün, belki yeni arkadaşlıklar edinebilir. ya da başka uğraşlar kuruma falana üye olabilir. ona iyi gelebilcek birşey olduğunu düşünüyorum. sen aklı başında görünüyosun. oyüzden daha sabırlı olmaya çalış. sosyal hayatı nasıl bilmiyorum ama sosyalleşmesi ona iyi gelir diye düşünüyorum. ozmana atlatması daha kolay olur. sabır diliyorum sana birde bol bol dua et iyi gelir gerçekten.

canım annenin psikolojisi bozulmuş bence. hatta kardeşinin de. neden bi kardeş kardeşine iftira atar ki. bence ikna et anneni ve kardeşini, psikolojik yardım alsınlar. bu süreçte sabırlı ol dicem sana ama sen zaten yeterince sabrediyosun. babana da diyecek laf bulamıyorum. ama babana ezdirme kendini en azından sana küfür ve hakaret etmeye baban da olsa hakkı yok. kendine bi dönüp baksın önce. Çok sinir oldum.:20:

canım çok üzüldüm. ama anladığım kadarıyla annende zor bi dönemde atlatması çok zor ama tabiki sende. tavsiyem elinden geldiğince, anneni dışarıya çıkar farklı ortamlar görsün, belki yeni arkadaşlıklar edinebilir. ya da başka uğraşlar kuruma falana üye olabilir. ona iyi gelebilcek birşey olduğunu düşünüyorum. sen aklı başında görünüyosun. oyüzden daha sabırlı olmaya çalış. sosyal hayatı nasıl bilmiyorum ama sosyalleşmesi ona iyi gelir diye düşünüyorum. ozmana atlatması daha kolay olur. sabır diliyorum sana birde bol bol dua et iyi gelir gerçekten.
annem çalışan ve sosyal çevresi çok geniş olan bi insan canım neden böyle yaptığını hiç bilmiyorum. :(

canım annenin psikolojisi bozulmuş bence. hatta kardeşinin de. neden bi kardeş kardeşine iftira atar ki. bence ikna et anneni ve kardeşini, psikolojik yardım alsınlar. bu süreçte sabırlı ol dicem sana ama sen zaten yeterince sabrediyosun. babana da diyecek laf bulamıyorum. ama babana ezdirme kendini en azından sana küfür ve hakaret etmeye baban da olsa hakkı yok. kendine bi dönüp baksın önce. Çok sinir oldum.:20:

okulumu bırakıp buraya geldiğimden beri bana yapmadıkları şey kalmadı...artık erkek arkadaşımın da sabrı tükeniyor.mezun olana kadar sabretmeliyim diyorum ama yapamıyorum...tek istediğim biraz sessizlik... :(

Ne diyeceğimi bilemedim ...
Anneni idare et edebildiğin kadar canım.
Kendi hayatına konsantre ol...
Ne güzel ciddi düşndüğün bir ilişkin var, ona sahip çık , yıpratma.

Ne diyeceğimi bilemedim ...
Anneni idare et edebildiğin kadar canım.
Kendi hayatına konsantre ol...
Ne güzel ciddi düşndüğün bir ilişkin var, ona sahip çık , yıpratma.

leonela yorumun için teşekkür ederim. annem yüzünden ilişkim de kötüye gidiyor dün gece benden habersiz telefonumu alıp erkek arkadaşıma benden vazgeçmesini,mezhep farkı yüzünden mutlu olamayacağımızı ve bir çok farklı sözleri içeren mesajlar atmış.sabah uyanıp telefonu onun odasında bulunca fark ettim hepsini hiç böyle yapmazdı erkek arkadaşımı ve ailesini tanıyor,sorunu ne bilmiyorum.erkek arkadaşım da ne yapacağını şaşırdı okulun olmasa evlenelim derim diyor :(

Bazen kotu olaylarin birikimi insanlari hic beklenmeyen davranislar sergilemeye itebiliyor. Sanirim annen coook zor bir donem geciriyor. Kolay degil ya. Belki hep vesvese halinde seninde hayatinda kotu seyler olacak diye. Bunu cogu anne yapar. Korkar cocugunu kendisi gibi kotu olaylar yasamasindan. Annene empati goster.

Haklisin cook zor. Okulunu bitir yuvani kur insallah. Suan umutlarin, gelecek planlarin ayakta tutsun seni. Ama annene buyuk tepkiler verme ki pisman olacagin sozler yada davranislar sergileme. Ona karsi gelmeyerek de destek olabilirsin.

İnsallah annen pozitif hayatina doner sende mutlu yasarsin arkadasim

Back
X