Hattımn dökümnı

Gzm38

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
979
322
333
Kızlar merhaba eşimle ayrılma kararı aldık ailesi yüzünden. ve şimdi eşim vana diyoki beni aldatrsan söyle bende akdatırsam sana söylerm dedi ben aldatmadm aldatmamdadedim ben tek derdm çocklarm dedm ve bana beni sinrlendirme hattının geçmişini çıkarırım dedi ben de çıkar dedim ben senin kızlarla konştuğn gibi erkeklerle konşmadm dedim. br korkum yok çok şükr merk ettiğim istediği zaman dökümanı çıkarablr mi ? hat benm üzerime. bilgisi olan cevap vereblr mi arkadşlar

Hat sizinse cikaramaz
İnternetten sifrenizle falan girip bakabilir ama diye biliyorum da o da operatorunuze gore degisir
Ayrica madem aldatmadiniz bakarsa baksin onemli mi?

Siz de deyin ki bende seninki çıkartacağım. Mahkemede karşılıklı kullanırız.
Aldatırsan söyle ne iğrenç bir laftır

Ne saçmalık zaten anlaşmışsınız karşılıklı ayrılmışsınız, niye birbirimize haber verelim habersiz aldatmayalım diyor anlayan beri gelsin.
Kendi aldatıyor herhalde suçortağı arıyor

Kendi üzerineyse çikaramaz .Sadece interaktif kanal şifresi yoluyla netten takip edebilir .Onunda çaresi var şifrenizi degiştirin .kisa msjla veya musteri hizmetleriyle .

hayır çıkaramaz ama online işlemlerden konuştuğunuz ve mesaj attığınız numaraları görebilir ama onda da son kısımları olmaz.

mahkeme kararıyla çıkarır

ayrıca
mesajları silmeyin

muhtemelen mesajlarda sizi sinir edip yapıtysam yaptım sanane tarzı vs. gibi konuşmalarınızı delil olarak kullanmak istiyor olabilir

bazı avukatlar çok çok uyanık akıl veriyor

karşıtarafın size hakaret etmesini sağlayın dosyaya koyalım vs. diyor
kimisi de eğer aldatma yüzkızartıcı birşey olursa biz bile tazminat alabiliriz...sizi aldatıyor süsü verdirin mesajlarda kabul etmesini sağlayın
vs. gbi konuşabiliyor
ve uyarıyor mesajlarda dikkatli olun delil oluyor herşey diye

Mesjda konşmadık kızlar telde konştuk ben kendimden eminim ama o evlendiğimzden beri eski sevgilsiyle görüştü eğer çıkabiliyorsa ben onunkini çıkartıcm o yüzden sordum. ben zaten çocuklarm için sustum kayınvalidem diyorki eşimde aynı sekilde ağzına etsede karşısında sus ne dersedesn sus ikiside aynı kafadn bende bir kere eşimn karşısjnda konştum yaptıklarını söykedm ben suçlu oldm ve boşanalm diyo yoksa hayatı sanada çocuklarada darederm diyo. bugn annemlere gidicm bende kayınvalidengildeyim simdi çocuğn uyanmasını bekliyorum gtmek için

Cikartamaz. Ama bende bi uygulama var turk telekom uygulamasi yanimdaki bi turk telekomlunun hesap gecmisne bakabiliyorum. Tabi onun telefonuna msj gonderip ordan gelen sifreyi girdikten sonra

Eğer mahkemelik olduysanız mahkemeden talep edersiniz diye biliyorum.

Cikartamaz. Ama bende bi uygulama var turk telekom uygulamasi yanimdaki bi turk telekomlunun hesap gecmisne bakabiliyorum. Tabi onun telefonuna msj gonderip ordan gelen sifreyi girdikten sonra
Çooook pardon bu uygulamayı nerden nasıl edindiği ve adı. ..zahmet olmazssa

Daha olmadk mahkemelik ayın 17 simde geleck gelmesini bekliyoruz mahkemeye gitmek için

mahkeeme karariyla dokum alinabilir siz de alabilirsiniz o da...

Çooook pardon bu uygulamayı nerden nasıl edindiği ve adı. ..zahmet olmazssa
Google playden ve app storeda var zaten sade turk telekom yazip indiriyorsun sonra numra ve sifreyi yazip giris yapiyorsun. Turkcell ve vodafonunda var boyle bi uygulamasi diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…