hayır çıkaramaz ama online işlemlerden konuştuğunuz ve mesaj attığınız numaraları görebilir ama onda da son kısımları olmaz.Kızlar merhaba eşimle ayrılma kararı aldık ailesi yüzünden. ve şimdi eşim vana diyoki beni aldatrsan söyle bende akdatırsam sana söylerm dedi ben aldatmadm aldatmamdadedim ben tek derdm çocklarm dedm ve bana beni sinrlendirme hattının geçmişini çıkarırım dedi ben de çıkar dedim ben senin kızlarla konştuğn gibi erkeklerle konşmadm dedim. br korkum yok çok şükr merk ettiğim istediği zaman dökümanı çıkarablr mi ? hat benm üzerime. bilgisi olan cevap vereblr mi arkadşlar
Eğer mahkemelik olduysanız mahkemeden talep edersiniz diye biliyorum.Mesjda konşmadık kızlar telde konştuk ben kendimden eminim ama o evlendiğimzden beri eski sevgilsiyle görüştü eğer çıkabiliyorsa ben onunkini çıkartıcm o yüzden sordum. ben zaten çocuklarm için sustum kayınvalidem diyorki eşimde aynı sekilde ağzına etsede karşısında sus ne dersedesn sus ikiside aynı kafadn bende bir kere eşimn karşısjnda konştum yaptıklarını söykedm ben suçlu oldm ve boşanalm diyo yoksa hayatı sanada çocuklarada darederm diyo. bugn annemlere gidicm bende kayınvalidengildeyim simdi çocuğn uyanmasını bekliyorum gtmek için
Çooook pardon bu uygulamayı nerden nasıl edindiği ve adı. ..zahmet olmazssaCikartamaz. Ama bende bi uygulama var turk telekom uygulamasi yanimdaki bi turk telekomlunun hesap gecmisne bakabiliyorum. Tabi onun telefonuna msj gonderip ordan gelen sifreyi girdikten sonra
Google playden ve app storeda var zaten sade turk telekom yazip indiriyorsun sonra numra ve sifreyi yazip giris yapiyorsun. Turkcell ve vodafonunda var boyle bi uygulamasi diye biliyorumÇooook pardon bu uygulamayı nerden nasıl edindiği ve adı. ..zahmet olmazssa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?