hauck malibu kullananlar!!!

Bugün esimle birlikte almak icin 2 farkli yere baktik.. Hem hesapli hemde kullanisli ve hafif gelmisti bana, baktigimiz yerde satici genelde özellikle kisin tavsiye etmiyoruz tekerleri acisindan ve cocuk 1 yasina gelmeden yeri dar olabilir gibi olumsuz seyler sôylenince vazgecip baska birtane aldik...

teşekkür ederim bizde bugün baktık banada ana kucağı çok kullanışlı gibi gelmedi kararsız kalmıştık bu arada siz ne aldınız sorabilir miyim tekrar teşekkürler:)))

teşekkür ederim bizde bugün baktık banada ana kucağı çok kullanışlı gibi gelmedi kararsız kalmıştık bu arada siz ne aldınız sorabilir miyim tekrar teşekkürler:)))

Araba konusun da okadar kararsiz ve endiseliydim ki gecen haftalar da benim begendiklerim cok pahaliya geliyordu hesapli olanlar cok kullanissiz.. en sonun da uzunca arastirmanin ardindan Abc 6S e karar verdik.. diger arabalara göre biraz daha agir ama kullanis acisindan bana daha uzun süreli ve kaliteli geldi
[video=youtube;85G3koeNcFg]http://www.youtube.com/watch?v=85G3koeNcFg[/video]

çok şık ve kullanışlı görünüyo inşallah sağlıkla konforla kullansın bebişin:))baktım fakat hiçbi sitede satışı yok hangi şehirden tedarik ettiniz?

çok şık ve kullanışlı görünüyo inşallah sağlıkla konforla kullansın bebişin:))baktım fakat hiçbi sitede satışı yok hangi şehirden tedarik ettiniz?

Tesekkür ederim canim :) Ben avusturyadayim burdan aldim Abc aslinda Türkiye de satisi olan bir marka diye biliyorum ben alman markasi bikac kez Forumlar da denk gelmistim bayanlar Abc den bahsediyordu ama tam bir bilgim yok malesef:26:

Tesekkür ederim canim :) Ben avusturyadayim burdan aldim Abc aslinda Türkiye de satisi olan bir marka diye biliyorum ben alman markasi bikac kez Forumlar da denk gelmistim bayanlar Abc den bahsediyordu ama tam bir bilgim yok malesef:26:

:))wooaaaww çok uzaklardaymışsın:)sanırım burda bulmam biraz zor daha önce de duymadım çünkü bakalım benim bebişimin kısmetinde ne var?:)

:))wooaaaww çok uzaklardaymışsın:)sanırım burda bulmam biraz zor daha önce de duymadım çünkü bakalım benim bebişimin kısmetinde ne var?:)

Bulursun hayirlisiyla canim ben de mamas&papas diye hafif hauch a benzeyen bir araba var onu almak istedim bir ara ama oda burada yoktu malesef Türkiyede neredeyse her yerde var aksine bak istersen bir ara :) simdiden güle güle kullanmak nasip olur insallah size de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…