Havaalanında karşılanmamak

Bunlar
Zorla
Olacak seyler degil..bence gitmekten vazgecmen gerekirdi eger onceden haberin varsa.. kendi araci olup olmamasi hic onemli degil.. kaba birisi bence..

Ayrica aglayip sizlamasi timsah gozyasi inanacak bir durum
Yok

Yuh tam bir öküzmüş. İyi yapmışsınız ayrılmakla. Ağlar tabi haspam! Kılını bile kıpırdatmıyor üstüne sevgi ve ilgi görüyor, sürpriz doğum günleri, hediyeler geliyor ama kendisi hiçbir şey yapmıyor. Seni kaçırdığı için ağlaması normal.
İnsan değer verse, gerçekten sevse sırf daha fazla görebilmek için bile gelir. İnce düşünceden yoksun biri belli ki. Allah korusun gecenin bir yarısı taksi bulamasan ne olacaktı? Kar bir tek onun olduğu yere, onun üstüne mi yağıyormuş? Çok sinir oldum gerçekten! Nasıl katlandınız bu adama?

Eşimle sevgiliyken yine dgudaydı o görev ben haritanın en batısı o haritanın en dogusu yani düşünnün. Havaalanı yoktu ozaman orda Kar fırtına 27 saatlik yol arabasıda yoktu otobusle geldi beni aldı geri onun oldugu ilçeye gittik 2 saatlik.tarif etseydi bende giderdim gorunce AA yol kolaymış kendim gelirdim dedim.
İnceliginden cok sizi düşündüğü için gelebilirdi yani su zamanda açıkçası ben artık kadın basıma biryere yalnıZ gitmeye korkmuyor degilim hele gece vakti. Hiç dememiş basına bişey gelir mi falan siz de on gun yanında kalabildiniz yani şu hanzoluktan sonra.birde arkasından kendi kendinize kıyas yapıyorsunuz kurtulmussunuz evlenseniz evliliğin her noktasında bu gibi davranışlarıyla karsılasıcaktınız. Mesela aileniz gelir önemsemez misafir yerine koymaz onlar yok gibi davranadabilir veya bir arkadasınız gelir bırakmasını ister bırakmaz nezaket göstermez . Cicek hediye konusu baska tabi ben olsam ağzıyla isteyen birine ben de almam alacağım varsa da ama o yapıyorsa en azından karsılık vermek adına ben de alırım ya da özel günlerde es geçmem yani.3 gun ağlar önemsiyormus gibi yapar konu çözülünce yine aynı davranır. Bence cok yüz vermeyin bitmiş gitmiş artık.

Diyelim ki, sevildiginize inandirildiginiz her kavgada ayrılmamak için ağlayan sızlayan biri var hayatınızda, iliskinizde cinsellik olmamasına rağmen sizi bekliyor bırakmıyor vs. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyorsunuz. Aylar sonra onun evinde on günlüğüne kalmak için onun şehrine gidiyorsunuz. Yaklaşık altı aydır görüşme sonrasında sonunda kavuşacaksiniz falan.

Uçak korkunuz var buna rağmen uçağa biniyorsunuz bir an önce gidebilmek için, hava karlı oldugundan uçak rötar yapıyor beklenilenden iki saat sonra iniyorsunuz.gece 11 de havaalanına inis yapıp çıkıyorsunuz. Tek başınıza taksiye biniyorsunuz yarım saat yolculuk yapıyorsunuz. Ve bütün bunlar olurken sevdiğiniz kişi sizi karşılamaya gelmiyor. Sebep olarak da havanın karlı ve buzlu olmasını gösteriyor. Ama siz o karlı ve buzlu havada uçağa binmissiniz.

İşin daha acı tarafı tatiliniz bittikten sonra sizi yeniden havaalanına da bırakmıyor. Öyle yalnız basiniza gelip elinizde valizinizle yalnız gidiyorsunuz. Üstelik bu günlerde sevgiliniz izinli. Ne yapardınız.
Benim bu yukarda sözünü ettiğim kişiyle ilişkim biteli birkac ay oldu. Hala ağlıyor yalvarıyor farklı numaralardan arayip. Ne zaman yumuşamaya karar versem böyle şeyler aklıma geliyor. Dün Instagram'da bir arkadasimin storysini gördüm. Sevgilisi onu otogara bırakmış yolcu etmiş. Ben niye böyle değer gornedim diyorum. Neyim eksikti acaba, neyi yanlış yaptım da hayatımdaki kimse bana böyle incelikler yapmadı, gece yarısı başına is gelir ben gideyim alayım demedi. Çok mu şey istedim ki?
Uçaktan indiğim anda baktım gelmemiş sultan hazretleri, direk bir sonraki uçuşla dönerdim. Artık bu kadar da öküz olunmaz yaa ayıp yani. Zırlasın dursun, aramaları da engelleyin bence.

Benim iliski defterim biraz kabariktir. Sunu rahatlikla soyleyebilirim ki gercekten seven erkek, sevdiği kadin mutlu olsun diye sevmedigi seyleri yapiyor. Atiyorum sinemaya gitmeyi sevmiyordur, hayatindaki kadin mutlu olsun diye sinemaya gidiyor. Asiri tembel bir sevgilim vardi. Koltugun altinda coraplari toz tutardi. 2 sokak asagimda oturuyordu ve gece mutlaka beni eve birakirdi, arkamdan da apartmana girip girmedigime bakardi. Buda yanindaki kadinin sorumlulugunu alabilen erkek davranisidir. Kendim evime gidemez miyim? Giderim. Benim evime gelip, benim icin bu saate kadar yanimda kaliyorsan bende seni evine birakmakla yukumluyum derdi. Hayatinizdan çıkardığınız adam size deger vermiyormus, sizi aramasina kanmayin
Panda bu bahsettiğin adamdan neden ayrıldın

Panda bu bahsettiğin adamdan neden ayrıldın

Ikimizde üniversite ogrencisiydik. Ben defterimi kitabimi bilgisayarimi alir, onun yanina ders calismaya giderdim. Ben calisirken o bilgisayar oyunu oynardi. Sınıfta kaldi, bölüm degistirdi, ite kaka mezun oldu. Ben ders çalışması için onu tesvik ederken o ise tembel oldugu icin degil beraber oldugumuz için ders calisamadigini soyleyerek basarisizliklarini bana mal etmeye calisti.

Şuanki nişanlımın evine ilk kez gittiğimde ( aynı şehirde yaşıyoruz ) ona rağmen apartmanın kapısına inip ordan almıştı beni, çok ayıp yaptığı, ayrılmanız iyi olmuş.

Diyelim ki, sevildiginize inandirildiginiz her kavgada ayrılmamak için ağlayan sızlayan biri var hayatınızda, iliskinizde cinsellik olmamasına rağmen sizi bekliyor bırakmıyor vs. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyorsunuz. Aylar sonra onun evinde on günlüğüne kalmak için onun şehrine gidiyorsunuz. Yaklaşık altı aydır görüşme sonrasında sonunda kavuşacaksiniz falan.

Uçak korkunuz var buna rağmen uçağa biniyorsunuz bir an önce gidebilmek için, hava karlı oldugundan uçak rötar yapıyor beklenilenden iki saat sonra iniyorsunuz.gece 11 de havaalanına inis yapıp çıkıyorsunuz. Tek başınıza taksiye biniyorsunuz yarım saat yolculuk yapıyorsunuz. Ve bütün bunlar olurken sevdiğiniz kişi sizi karşılamaya gelmiyor. Sebep olarak da havanın karlı ve buzlu olmasını gösteriyor. Ama siz o karlı ve buzlu havada uçağa binmissiniz.

İşin daha acı tarafı tatiliniz bittikten sonra sizi yeniden havaalanına da bırakmıyor. Öyle yalnız basiniza gelip elinizde valizinizle yalnız gidiyorsunuz. Üstelik bu günlerde sevgiliniz izinli. Ne yapardınız.
Benim bu yukarda sözünü ettiğim kişiyle ilişkim biteli birkac ay oldu. Hala ağlıyor yalvarıyor farklı numaralardan arayip. Ne zaman yumuşamaya karar versem böyle şeyler aklıma geliyor. Dün Instagram'da bir arkadasimin storysini gördüm. Sevgilisi onu otogara bırakmış yolcu etmiş. Ben niye böyle değer gornedim diyorum. Neyim eksikti acaba, neyi yanlış yaptım da hayatımdaki kimse bana böyle incelikler yapmadı, gece yarısı başına is gelir ben gideyim alayım demedi. Çok mu şey istedim ki?
Beklentiler sadece üzer.

O zaman yoktu. Olsa da gelmezdi zaten. Hava buzluymus ya. Ama taksi diye bir şey yok mu?
Hava buzluysa siz niye sokaklarda risk alarak ulaşmaya çalıştınız ,canı mi çok tatlıymış,korkakmıymış,karda buzda o zarar goruyorsa siz taştan mi yapildınız? Gece yarısi bilmediginiz yerde yollarda siz,adam sıcak evinde oturuyor.
Boşverin gerçekten,inanın böyle bir adam icin emeğinize,harcadığınız zamana yazık. Hadi gelirken alamadı,dönerken gelemezmiydi sizinle.
Araba olması şart degil,taksi,toplu taşıma gelip sizi alip pekala dönebilirdiniz birlikte.

Yok kardeşim yok olmaz.
Sen haklısın.
Ne olursa olsun sen kalkıp gitmişsğn seni karşılaması gerekir.
Aracı olmayabilir ama ne bilim taksiye biner otobüse biner yine gelir.
Hayır neye ağlıyor .
Önce adam olsun sonra

Genel olarak öyle. Çiçekleri sevdiğimi bilir çiçek almazdı inadima. Çok rahatina düşkündü. Benim istediğim yerlere gitmezdik hep evde otururduk ya da evine yakın yerlere gider orda takilirdik. Doğum günümde hediye bile almadı ne kadar onemsedigimi bilmesine rağmen, saçma bir tartışmayı bahane edip. Halbuki ben ona hep incelikler yapıyordum hediye yolluyordum, doğum günlerinde ortam hazırlıyordum. Hep ben yaptım hep. O hiç rahatını bozmadı.
Hadi arabası yok kendini ezik hissetmek istememiş diyelim,ama doğumgünü unutulmaz ya..boşverin bence bu adam sizin ona verdiğiniz değeri size vermiyor

Back
X