Es durumu geçerli midir o mu benim yanıma gelir ben mi onun yanınaAstsubaylık da en rahat birim hava kuvvetleridir . Zaten belli yerler de görev yapar . İzmir , Konya , Diyarbakır , Eskişehir . Bu şehirlerde yaşarsınız . Ankara da var ama çok zor bir kişilik kontenjan var diye biliyorum . Öğretmen atamasında bir artısı veya eksisi olacağını sanmam . Eş tayini ile aynı şehir de görev yapabilirsiniz .
Siz gidersiniz onun yanına Askeriye daha baskın o konudaEs durumu geçerli midir o mu benim yanıma gelir ben mi onun yanına
O zaman avatajliyizSiz gidersiniz onun yanına Askeriye daha baskın o konuda
Kesinlikle eşiniz hangi şehir de ise sizde oraya tayin alabilirsiniz..O zaman avatajliyiz
Size sormam gerektiğini unutmusum hanımefendi bir daha öyle yaparimdoğmamış çocuğa don biçmemeyi öğrenin bence
Eşim mi benim yanıma gelicek yaniŞu an sözleşmeli öğretmenlik var ve eşiniz size tabi 4 sene boyunca kıpırdayamazsınız
Umarım söylediğiniz gibidirEşi askeri personel olanlarda o 4 yil kalma zorunlulugu yok diye biliyorum. Sen esine tabiisin . Hava astsubaylarinin en dogusu diyarbakir diye biliyorum . Bence zorlanmazsinjz
Çok üzücüEşiniz havacı ve her şehirde çalışamaz. Siz sözleşmeli olacaksınız ve uzun bir süre tayin isteyemeyeceksiniz diye biliyorum. Bir müddet ayrı kalırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?