HAVACI ASTSUBAY VE ÖĞRETMEN 😑

Kazandibi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2019
1.011
1.444
53
Merhaba arkadaslar esi havaci astsubay olanlar ve hatta benim gibi sınıf öğretmeni olanlar gerçi henüz ben olamadım inşallah bu yıl mezun oluyorum erkek arkadaşım da hava astsubayligini kazandı inşallah ayın sonunda eğitimler başlıyor. Çok istediği bir şeydi asker olmak Allah nasip etti umarım hakkımızda hayırlısı olur. Benim bazı merak ettiğim şeyler var havacı astsubay eşi olmak nasıl bir duygu zorlukları ve kolaylıkları neler, asker eşi olmak ve kpss öğretmen atamasında bir artisi eksisi oluyor mu, tayin hangi şehirlere gerçekleşir, uzak kalır mıyız ? aslına bakarsanız bu konuyla ilgili her seyi merak ediyorum ve deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum umarım ilgi çeken bir konu olur da yeşilleniriz...

Astsubaylık da en rahat birim hava kuvvetleridir . Zaten belli yerler de görev yapar . İzmir , Konya , Diyarbakır , Eskişehir . Bu şehirlerde yaşarsınız . Ankara da var ama çok zor bir kişilik kontenjan var diye biliyorum . Öğretmen atamasında bir artısı veya eksisi olacağını sanmam . Eş tayini ile aynı şehir de görev yapabilirsiniz .

Es durumu geçerli midir o mu benim yanıma gelir ben mi onun yanına

Sözleşmeli öğretmenlik te şu an için es durumu tayini yok. Sınıf Öğretmenleri nerelere atanıyor genelde o şehirlere bakın. 4 yıl gittiğiniz yerde görev yapmak zorundasınız.

Şu an sözleşmeli öğretmenlik var ve eşiniz size tabi 4 sene boyunca kıpırdayamazsınız

Evet 4 sene tayin isteyemiyorsunuz. Sadece sağlik mazeretine izin veriyorlar. Eş durumuna vermiyorlar. Hakkinizda hayirlisi olsun. Planlarinizi 4 seneyi düşünerek yapin. İkinize de mutluluklar

Eşi askeri personel olanlarda o 4 yil kalma zorunlulugu yok diye biliyorum. Sen esine tabiisin . Hava astsubaylarinin en dogusu diyarbakir diye biliyorum . Bence zorlanmazsinjz

Eşiniz havacı ve her şehirde çalışamaz. Siz sözleşmeli olacaksınız ve uzun bir süre tayin isteyemeyeceksiniz diye biliyorum. Bir müddet ayrı kalırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…