• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

havalardan mı anlayamadım

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.425
43.922
798
bir miskinlik var üzerimde habire uyku hali uyuyduğum zamanda uykumu alamıyorum baş ağrısı bir kırgınlık sanki grip olcam olamıyorum mevsimlerden mi anlamadım sersem gibiyim ya. enerji verecek birşeyler olsa çok iyi olacak

Elif baya canın sıkılıyo senin belli.Vizelerin falan başlamayacak mı ??Aç olmadı kendine burda bir başlık canın sıkıldıkça yaz.Üzerimde kırgınlık var diye konu açıyorsun.Yok yani sürekli böyle konu açtıkça kimsenin cevapta veresi gelmiyor haberin olsun.

Evet ya benim de burnum falan akıyo ara ara böyle hasta hissediyorum kendimi:1:
Şuan mesela yorgunm ,uyumak istiyorum:15:
Mevsimden heralde ,böyle bi karamsarlık var üstümde..

akşam 8de yattım sabah 7 de kalktım halen yorgunum uykusuzum boğazım acıyor :(

Doktora giderek kan tahlillerinize baktırın guatr,kansızlık ve b12 bunlardan birisi var isede uyku problemi olur.Bende guatr hastasıyım uyku problemin çok oluyordu ilk başlarda gözümü bile açamıyordum sürekli uykum geliyordu,ilaça başlayınca düzene girdi çok şükür.

Doktora giderek kan tahlillerinize baktırın guatr,kansızlık ve b12 bunlardan birisi var isede uyku problemi olur.Bende guatr hastasıyım uyku problemin çok oluyordu ilk başlarda gözümü bile açamıyordum sürekli uykum geliyordu,ilaça başlayınca düzene girdi çok şükür.

tşkr ederm cnm bütün değerlerime yeni bakıldı. sanırım benmkisi uyuşukluk :) 2 ay falan oldu tahlil yaptıralı

Back
X