havale tedavisi

KubraBetul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2007
3.971
0
116
46
Bursa
merhaba arkadaşlar,benim kızım 2 yıl önce menenjite bağlı havale geçirdi.çok şükür şu an iyi bir eserde kalmadı rabbime şükürler olsun.tedavide güzel gitti.artık sona yaklaşıyoruz.havale ilacı kullanıyorduk,dün doktorumuz ilacı yavaş yavaş bırakmamızı söyledi.doktorumuzun söylediği şekilde tedaviyi sonlandırcaz.fakat ilaç tedavisi bitince 1 yıl içinde tekrar nöbet geçirebilir dedi doktorumuz.benim sorum havale ilacı kullanıp tedavi bittikten sonra tekrar nöbet geçiren oldumu?
bu beni çok korkutuyo.

eeg si normal çıktı ise sanmıyorum. benim bebeğimde doğduğunda küvezde solunum sıkıntısı yüzünden geçirdi. 3 ay topomax kullandık sonra kestik. 6. ayımız bitti. rabbim göstermesin.

eeg si normal çıktı ise sanmıyorum. benim bebeğimde doğduğunda küvezde solunum sıkıntısı yüzünden geçirdi. 3 ay topomax kullandık sonra kestik. 6. ayımız bitti. rabbim göstermesin.

sizede geçmiş olsun canım,amin inş. olmaz çok zor günler geçirdik rabbim kimseye yaşatmasın.

Merhabalar.. benimde cocugum menenjit geçirdi ve daiminde hidrosefalisi oluştu başında şantı var 1 kez çok şükür ki doktorların gözü önünde havale gecirdi ve ilaca başladık daha devam ediyoruz çok büyük şeyler yaşadık Allah bir daha göstermesin inşallah.. benim durumumda olan varmi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X