Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğal Saç Bakım Kürlerihavuç suyunu saçında deneyen var mı?
ben denedim ama 1 ay kadar
bende hiç bir etkisi olmadı hatta saçıımı sertleştirdi forum dan okumuştum
onun üzerine yaptım ama
herkeste ki etkisi aynı mıdır bilemem
ben denedim ama 1 ay kadar
bende hiç bir etkisi olmadı hatta saçıımı sertleştirdi forum dan okumuştum
onun üzerine yaptım ama
herkeste ki etkisi aynı mıdır bilemem
Ben yumurta sarısı,limon suyu ve zeytinyağı karışımını tavsiye ederim.Yumuşatıyor ve parlatıyor.Duşdan önce sürüp yarım saat kadar bekleyin,normal yıkayın
Ben yumurta sarısı,limon suyu ve zeytinyağı karışımını tavsiye ederim.Yumuşatıyor ve parlatıyor.Duşdan önce sürüp yarım saat kadar bekleyin,normal yıkayın
Ben 1,5 yıl önce denemiştim bu havuç kürünü.Denemez olaydım saçımın içine etti resmen.Neyse yaptım ben bunu aynı sitede yazılanlar gibi uyguladım 2 saat saçımda tuttum onu.Sonra yıkadım ne güzel yumuşak oldu hep yaparım ben bunu artık dedim.Pazar akşamı yapmıştım çarşamba akşamı her zamanki gibi saçlarımı yıkadım taramak için banyoya gittim tarıyorum 'allah allah bir tuhaflık var bu işte' diye diye taradım.Sonra kurutmaya başladım 'hay allah noluyor bu saça boyle niye kurumuyor' Tam yarım saat fön makinesi elimde saçımı kurutmaya çalıştım ama banamısın demedi dipten uca yapyağlı olmuştu saçlarım.Defalarca yıkamama rağmende geçmedi.Neyse 1-1,5 ay boyunca öyle yağlı saçlarla dolaştım.Biraz geçmeye başlamıştı bir boya yaptım tamamen geçti sonra.Bir daha asla denemem bunu.Sinamekimi yapıyorum gayet güzel yapıyo saçlarımı yağlandırmıyorda
saça sürüldüğünü duymadım ama her gün taze sıkılmış 1 bardak havucun cilt ve saç güzelliğine çok faydası olduğu hatta saç uzatmada etkili olduğunu duydum