Havuçlu mozaik pasta

Nevreste

Yeniden ☀
Yönetici
Editor
16 Ağustos 2010
297.525
614.918
1.423
Malatya
HAVUÇLU MOZAİK PASTA
$550325_470799816323219_1736088983_n.webp
Malzemeler :

100 gr tereyağı yada margarin (eritin ve soğutun)
1 su bardağı şeker
1 paket vanilya
400 gr pötibör bisküvi (iri kırın)
1 kg havuç (rendeleyin)
1 su bardağı iri kıyılmış ceviz
3 yemek kaşığı hindistan cevizi

Yapılışı:

Havuçları şekerle birlikte suyunu çekene kadar arada karıştırarak pişirin. Ocaktan alıp ılıtın ve diğer malzemelerle karıştırın.
Streç filmi yada bir poşeti tezgaha serin, üzerine harcı uzunlamasına yayın ve rulo form vererek istediğiniz kalınlıkta yuvarlayın. Bu işlemi streç film serimiş baton kalıpta da yapabilirsiniz.
Pastayı buzlukta 2-3 saat dinlendirin ve dilimleyerek servis edin. Servisten önce pastayı hindistan cevizine bulayıp dilimleyebilirseniz.
alıntıdır..
kaynak:tatlıdan tuzluya

HAVUÇLU MOZAİK PASTA
Eki Görüntüle 706422
Malzemeler :

100 gr tereyağı yada margarin (eritin ve soğutun)
1 su bardağı şeker
1 paket vanilya
400 gr pötibör bisküvi (iri kırın)
1 kg havuç (rendeleyin)
1 su bardağı iri kıyılmış ceviz
3 yemek kaşığı hindistan cevizi

Yapılışı:

Havuçları şekerle birlikte suyunu çekene kadar arada karıştırarak pişirin. Ocaktan alıp ılıtın ve diğer malzemelerle karıştırın.
Streç filmi yada bir poşeti tezgaha serin, üzerine harcı uzunlamasına yayın ve rulo form vererek istediğiniz kalınlıkta yuvarlayın. Bu işlemi streç film serimiş baton kalıpta da yapabilirsiniz.
Pastayı buzlukta 2-3 saat dinlendirin ve dilimleyerek servis edin. Servisten önce pastayı hindistan cevizine bulayıp dilimleyebilirseniz.
alıntıdır..
kaynak:tatlıdan tuzluya
himm cok guzel olmus ellerine salik canim afiyet olsun cok ta beyendim pastayi ayrica gorunusu bile cok guzel dayanamam tarifini alip bende yapacam kesin cayla bu guzel gitmezmi bide bakmisim sekerim firlamis :))

himm cok guzel olmus ellerine salik canim afiyet olsun cok ta beyendim pastayi ayrica gorunusu bile cok guzel dayanamam tarifini alip bende yapacam kesin cayla bu guzel gitmezmi bide bakmisim sekerim firlamis :))

Afiyet olsun:56:Ama şeker varsa dikkat edelim:17:Bakmayın siz bu tarife diğer konularda çok güzel tuzlu tarfiler var onlardan deneyebilirsiniz:9::34:

Afiyet olsun:56:Ama şeker varsa dikkat edelim:17:Bakmayın siz bu tarife diğer konularda çok güzel tuzlu tarfiler var onlardan deneyebilirsiniz:9::34:[ evett yaa sekerimde var ama goruntusunu gorunce dayanamicam galiba sekerini biraz az koysam olmazmi tuzlulara bakarsam bu seferde tansiyonum cikar napacaz biz ya yisek olmuyor yimesek hic olmuyor zor vallah .

evett yaa sekerimde var ama goruntusunu gorunce dayanamicam galiba sekerini biraz az koysam olmazmi tuzlulara bakarsam bu seferde tansiyonum cikar napacaz biz ya yisek olmuyor yimesek hic olmuyor zor vallah .

Tuzluların tuzu az koyarsınız:))Ama tatlılar tehlikeli:31:Az koyabilirsiniz..Bisküvilerde şekerli olduğu için bir sorun olmaz:31::56:

Bu tarif alıntı ama sitede kendi yemek ve pastalarımı eklediğim bölüm var:34:Evet seviyorum:56::16:

himm guzel gorunce kaptim desene bende dedimki vayy bu kiz baya marefetliymis cocuklari varsa guzel pastalar yapar onlara biguzel sevinir cocuklar zaten pasta hastasidirlar anneyide sevindirir dedim

Tadı nasıldır acaba bunun merak ettim :26:ya beğenmezsem:30::30:önce sen yap:27:

Back
X