havuz beslenmesi :)

ans_68

Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2013
35
0
16
Aksaray
mrb ;

bugün itibari ile olimpik havuz a yazıldım. ancak işim sebebi ile 19-20:30 seansına katılacağım. bildiğim ve korktuğum su sporlarının istahı acması... dietimi bozmak istemiyorum. 18:30 isten çıkıyorum. spor öncesi ve sonrası için beslenme tavsiyelerine ihtiyacım var..
yardımcı olurmusunuz?

iş yerinden çıkmadan ben yoğurt yulaf ve 1 adet meyve yiyorum..eve gelince üstümü değiştrip spora gidiyorum..çok aç da olmuyorum tok da..spordan dönünce duş ardından yemek yiyorum..bem böyle idare ediyorum..arada bişey yemzsem spordan çok aç oluyorum zor geliyo

merhaba öncelikle ben pilates ve fitness eğitmeniyim verdiğim bilgilere uymanda etken olsun diye yazıyorum spor öncesi yemek yemeğe vaktin var isi mutlaka birşeyler yiyerek git ne tok olmalısın ne aç arada bir yerde bırakmalısın eğer zamanın olmuyorsa spor öncesi muz elma gibi meyveler sporda ki performansımızı arttırır bunlardan tüketebilirsin spor sonrasında ise eğer sadece meyve yiyip gittiysen eve döndüğünde bir tabak çorba ve salata iyi gelecektir.yemek yiyip gittiysende geldikten sonra çok dikkat etmelisin en fazla tüketeceğin o saatten sonra 3 kaşık yoğurt olabilir ki bu bel çevresinde ki yağ tabakasının normalden daha erken bir zaman diliminde parçalanmasını sağlar. bol şans

sevgili prenses_peri ;

benim sorunlu bölgelerim belimdeki simitlerim ve 18 kiloyu sporsuz vermis olmanın ikramiyesi sarkmıs büyük göğüsler. bunu belirtmenin sebebi yoğurt tavsiyesi ile hedefimi tam 12 den vurmus olmanız :)

ilginiz ve tavsiyeleriniz için çok tesekkür ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…