bende yüzmek istiyorum.düzce de 2 tane havuz var ama güvenebilceğimi sanmıyorum.tatile gidicem bu yaz ama denize girmedikten sonra tatilin de bi anlamı kalmaz.internetten araştırdım biraz yüzmek doğum için çok iyiymiş sadece temizliğine güvendiğiniz yerlerde girin diye yazıyordu..ama nereye güvenip gireceksin o ayrı bi soru :uhm: ayrıca enfeksiyon falan kapar diye birşey yazmıyordu.ama ben doktoruma gidince bu konuyu mutlaka sorcam.umarım benim istemediğim şeyleri söylmez bana girme falan :)) bakalım merak ediyorum bende..
ben de girmek istiyorum tatilde ilk işim yüzmek olacak sanırım. netten araştırdım ama henüz doktoruma sormadım, yüzmenin iyi geldiğini biliyorum sadece temizliğine güvendiğiniz yerlerde yüzün yazıyor, havuz veya deniz farketmez temiz olsun yeter. Ve öncelikle denizi tercih etmek gerek tabi havuza göre her zaman daha sağlıklı. çünkü içinde bize faydalı olabilecek bazı minerallerde var. tabi denize akşamüstü 4ten sonra ya da sabah erken saatlerde girmek çok önemli
ben danıştım katiyyen giremezsin dedi elinide katiyyen işareti yaptı
deniz sadece dedi çok girmek istiyosan oraya gir dedi
Doktorlar pek sıcak bakmıyor havuza girmeye..Bende kararsızım ama hamam ve havuzdan enfeksyon kapma riski var, istanbulda oturuyorsanız şile riva iyi temiz ama oradada dalga var ya karnıma vurursa düşersem diye korkuyorum, uzun yolculuk yapıp güneye de gitmek istemiyorum...Kararsızım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?