Doğuma Hazırlık havuzlu handa neler bulabilirim?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

mersinli

KIZIM NİSAM
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
732
2
96
İstanbul
kızlar bu benim ilk bebişim ve tecrübesizim.inanın neler almam gerekiyor bile bilmiyorum.sizlerin yardımına ihtiyacım var.şimdiden düşünmeye başladım.oda,araba gibi büyük eşyaları 7.ayımda alacam.ama ufak ufak diğer hazırlıklara başlamak istiyorum.tecrübeli annneler burdan çokça duyduğum eminönündeki havuzlu handa neler bulabilirim?ne almalıyım oradan?ne tavsiye edersiniz?yardım ediniz lütfen.

benimde ilk bebeğim olucak,havuzlu hana gittim bende.bebeğin ve kendin için(doğum zamanı için)gerekli herşeyi bulabilirsin.valla bende bilmiyorum ne giyer ne eder diye.annelere falanda sormak istemiyorum artık,onlara kalsa çok giymezmiş aldıklarımı ama ben hamile olduğumu öğrendiğim günden beri bişiyler aldım,şuan ihtiyacımız yok herşeyimiz tamam,bebeğimiz bekliyoruz.sende kimseye sorma bence sorunca onlara göre hiçbişey alınmamalı.yavaş yavaş herşeyini yaparsın kendin.hayırlı doğumlar.

havuzlu handaydım bende geçen gün bende kimseye danışmadım netten gördüklerimden kendime not yazdım ve tek başıma gittim deli gibi gezdim alışveriş yaptım ne karışan ne eden oldusempatiksalakcinni
havuzlu handa anne için gerken loğusalıklar..
bebek için beşik bebek arabası ana kucağı v.b şeler var.
bebek için gerekli tüm kıyafetler var.
bebek için temizlik ve bakım ürünleri var.
bebek için yemek ve yiyecek gereçleri var.(biberon emzik ıvır zıvır hepsi)

eee daha ne olsun..komple herşeyini tamamlayacağın bir yer..iyi alışverişlersositososito

sağolun kızlar.herkes daha erken diyor ama ben bişeyler almak istiyorum.ama fuzuli şeyler olsunda istemiyorum.daha bebeğime bir patik almadım.ama cinsiyetini öğrendiğimden beride içim içime sığmıyor.

sağolun kızlar.herkes daha erken diyor ama ben bişeyler almak istiyorum.ama fuzuli şeyler olsunda istemiyorum.daha bebeğime bir patik almadım.ama cinsiyetini öğrendiğimden beride içim içime sığmıyor.
bence sen milletin işi ile yola gitme..elinde sonunda yine sen yapacaksın ilerilki zamanlarda ağırlaşınca gözün birşeyler görmeyecek bir an önce hazırlıklar bitsin günümüzü bekleyelim:emir_bebek:

ben cumartesi gittim kızlar.bişeyler aldım.6-7 tane zıbın aldım, bir kaç tane tulum aldım,pijamalar aldım,ağız temizleme mendilleri aldım,tırnak makasıda içinde olan bir takım vardı onu aldım,önlükler,çoraplar,çok güzel bir hastane çıkışı aldım,kapı süsü şekerler için çok tatlı arabalı sepet,biberonlu şekerler,altın yastığı,şerbet bardağı süsü,tül.kendim içinde göğüs pedi,lohusa pijama takımı ve gecelik takımı,emzirme sütyeni,emzirme minderi,doğum sonrası korsesi,lohusu iç çamaşırları.yaklaşık hepsine 650 tl ödedik kızlar heberiniz olsun.

Ben de çok merak edip gittip bi sürü şey aldım. Bu arada indirim zamanı Mothercare, Zara ve Debenheim dan da almıştım. Hepsini bu hafta yıkadım. Kesinlikle tavsiyem havuzlu han dan alışveriş yapmayın. Daha pahalıya gelir. Çok kalitesiz şeyler yıkanınca bile anlaşılıyor. Pişman oldum valla. Diğerleri daha pahalı ama yumuşacık yıkanıp kurumasından bile anlaşılıyor. Ucuz gibi gözüküyor ama hepsi çul çaput. Bu arada asıl tavsiyem Optimum Next ve adını hatırlamadığım bir mağaza var. Orada çok ucuz bebiş şeyleri var. Ben 3-4 milyona bi sürü şey aldım üstelik çok kaliteli.

ben de havuzlu handa hiçbirşey bulamadım ,o kadar kalitesizki ürünler,özellikle tekstil...yıkanınca yamulacağı çok belliydi...4-5 katlı handan hıcbısey alamadan cıktım...ben mothercare ve kipa marketin bebek bölümünden aldım herşeyi,üstelik ithal ve cok kaliteli kumaşlar..

Bende haftasonu eminönüne gittim.Havuzlu han faso fiso fiyatlarına baktımda hiçte uygun değil.Benim anneminde Butiği oldu için önceden araştırmasını yaptı ,direk toptancıdan aldık.Birine werdiğiniz parayla 3 tane aldım opuyorumnanaktan.Hastane çıkışı,tulumlar ,zıbın takımlar,Bornoz takımı,sıfır kollu yarım kollu uzun kollu çıtçıtlı badyler,bebek takımlar,ayaklı,düz altlar,alt açma,battaniye,çoraplar ,ayakkabılar,beşik için set,önlükler,anakucağı takımı( anakucağıçantası,kanguru,alt açma,portbebe),oto koltuğu,mevlüt takımı KDV dahil 410( kredi kartıyla ödediğim için.4 katlı yer.Birçok firma onlardan alıp satıyor.Yalnız kıyafetleri tek almıosunuz 1-2-3 noları war seri halinde.

benimde ilk bebeğim şimdiden almaya başladım ben zıbın takımı aldım beşli setini ayrı yeten hastane çıkışını alacağım.iki paket bezini altını değiştirme minderi ve yastığını bikaçtane tulumunu aldım.bende tam olarak bilmiyorum neler alınacağını oyuzden ablamlar alıyo benim meleğimin ihtiyaçlarını bana fırsat kalmıyo

Bende haftasonu eminönüne gittim.Havuzlu han faso fiso fiyatlarına baktımda hiçte uygun değil.Benim anneminde Butiği oldu için önceden araştırmasını yaptı ,direk toptancıdan aldık.Birine werdiğiniz parayla 3 tane aldım .Hastane çıkışı,tulumlar ,zıbın takımlar,Bornoz takımı,sıfır kollu yarım kollu uzun kollu çıtçıtlı badyler,bebek takımlar,ayaklı,düz altlar,alt açma,battaniye,çoraplar ,ayakkabılar,beşik için set,önlükler,anakucağı takımı( anakucağıçantası,kanguru,alt açma,portbebe),oto koltuğu,mevlüt takımı KDV dahil 410( kredi kartıyla ödediğim için.4 katlı yer.Birçok firma onlardan alıp satıyor.Yalnız kıyafetleri tek almıosunuz 1-2-3 noları war seri halinde. MYOSOTİS

MYOSOTİS arkadşım alışveriş yaptığın adresi verirmsin özeline yazamadım da

Bende cumartesi gittim. Tekstili hiç beğenmedim. Sadece gitmişken bakım ürünlerini alayım dedim onları aldım. Ayrıca hiçte ucuz değil. Nakite % 10 luk bir indirim yapıyorlar. Kime nakit parayı versen okadar indirim yapar zaten. Gittiğime değmedi yani hiç. Mothercare kalitesi ile kıyaslanmaz zaten ordakiler. Ben çok uygunsa 1 2 ay giyecek zaten alıyım dedim. Ama aynı fiyata oturduğum yerdede var. Taşımaya değmez. Bence gidip helak olmayın boşuna..

Arkadaşlar bende dün gittim havuzlu hana. En alt katta bebe çeyiz sarayı var. Ürünleride çok kaliteli bence. Bütün eksiklerinizi tamamlayabileceğiniz bi yer. Her dükkanda farklı bişey satılıyo. Örneğin bi dükkanda sadece body, tulum varken diğerinde sadece hastane çıkışı var. Hepsini tek tek dolaşıp alışverişinizi tamamlıyorsunuz. En son kasaya gidip ödeme yapıyorsunuz. Üstelik ucuz ürünlerde var pahalı da. Siz nasıl isterseniz öyle alırsınız. Bebek takımlarının penyeleri de bence çok güzel. Açıkcası ben havuzlu hanı kötüleyen arkadaşları anlayamadım. Tabi herkesin kendi fikri ama ben beğendim. Gitmeye değer bence.

arkadaşımın dedği gibi ucuz ürünlerde var pahalı olanlarda 20 milyonada hastane çıkışı var 80 e de var hangisi işinize geliyorsa

ben çoğu eşyamı ordan tamamladım ve memnn kaldım kaydirigubbakcemile3

Kötülemek değil benimki :) Aynı kalitede ve fiyattta oturduğum yerdede var, neden hammallığını yapayım ki boşuna. Sadece oturduğum yerde değil birçok yerde bulurum ordakileri tek avantajı herşeyi bi yerde bulabiliyorsunuz. Tek artısı bu bence.

Bende haftasonu eminönüne gittim.Havuzlu han faso fiso fiyatlarına baktımda hiçte uygun değil.Benim anneminde Butiği oldu için önceden araştırmasını yaptı ,direk toptancıdan aldık.Birine werdiğiniz parayla 3 tane aldım .Hastane çıkışı,tulumlar ,zıbın takımlar,Bornoz takımı,sıfır kollu yarım kollu uzun kollu çıtçıtlı badyler,bebek takımlar,ayaklı,düz altlar,alt açma,battaniye,çoraplar ,ayakkabılar,beşik için set,önlükler,anakucağı takımı( anakucağıçantası,kanguru,alt açma,portbebe),oto koltuğu,mevlüt takımı KDV dahil 410( kredi kartıyla ödediğim için.4 katlı yer.Birçok firma onlardan alıp satıyor.Yalnız kıyafetleri tek almıosunuz 1-2-3 noları war seri halinde. MYOSOTıS

MYOSOTıS arkadşım alışveriş yaptığın adresi verirmsin özeline yazamadım da

Sana özelden yazarım şimdi yerin ismini söylemiyim.Perakende satıcılarda kazansın :):)

Son düzenleme:
Canım ben kendimi bildim bileli tekstil işini biliyorum.Malları kötü demiyorum:umursamaz:, istediğin yerden alabilirsin ama demek istediğim 1. elden almak war yani toptancıdan, bide perakende mağazadan almak war.onlarda kar edecek tabiki benim anneminde yeri war kimse 1 tane şey için oraları dolaşmaz zaten yol masrafıydı geçen zamandı değmez.Gider mağazadan alır.Ama ilk bebeğim daha hiçbişeyi yok teker teker almak bi sürü maliyet.Kaliteyide bilmek gerek tabiki bazı mağazalarda dünya fiyat koyuyolar ama kumaşı okadar ucuzki werilen paraya acırım...Aldığım şeylerin fiyatlarını yazmıyorum çünkü werdiğiniz paraların yarısı anca eder..

Back
X