- 12 Nisan 2015
- 600
- 1.312
- 6
- 35
- Konu Sahibi sansa_stark
Merhaba kızlar, bu forumda yeniyim, hem 7. takımdayım şu an hemde kendi günlüğümü de açmak istedim.
Çok hırslıyım bu sefer.
Adım : Melek
Yer : Ankara
Mevcut kilo : 90 (10,12,2015 )
Hedef : 60 (28,05,2016 )
Bu siteyi çok okudum, günlükleri, yarışmaları , bu konuda yalnız olmadığın zaman sanırım daha kolay geçecek her şey. Çünkü kabul edelim ki kilo verme sürecinde bizi anlayabilen ve sırdaş olabilen kimse yok.
Peki neler yapacağım.
Spor şart. Leslie bilen bilir, evde yürüyüş yaptırıyor ve çok etkili bütün vücudu çalıştırıyor. + plates..
Yani günde bir buçuk saatimi spora ayıracağım.
Su en az 2 lt. 2 litre çünkü çalışıyorum daha fazlasını başlangıç da kaldıramam sanırım :)
Beslenme yağlı şekerli tuzlu ve ağır kalorili herşeyi mümkün olduğunca en az tüketerek sağlıklı bir beslenme.
Akşamları yoğurt, çorba, sebze yemeği vs. hafif geçirmek.
Bildiğim tek bir şey varsa o da ilk ayımın zor geçeceği, gerisi güzel gelecek eminim.
Çok hırslıyım bu sefer.
Adım : Melek
Yer : Ankara
Mevcut kilo : 90 (10,12,2015 )
Hedef : 60 (28,05,2016 )
Bu siteyi çok okudum, günlükleri, yarışmaları , bu konuda yalnız olmadığın zaman sanırım daha kolay geçecek her şey. Çünkü kabul edelim ki kilo verme sürecinde bizi anlayabilen ve sırdaş olabilen kimse yok.
Peki neler yapacağım.
Spor şart. Leslie bilen bilir, evde yürüyüş yaptırıyor ve çok etkili bütün vücudu çalıştırıyor. + plates..
Yani günde bir buçuk saatimi spora ayıracağım.
Su en az 2 lt. 2 litre çünkü çalışıyorum daha fazlasını başlangıç da kaldıramam sanırım :)
Beslenme yağlı şekerli tuzlu ve ağır kalorili herşeyi mümkün olduğunca en az tüketerek sağlıklı bir beslenme.
Akşamları yoğurt, çorba, sebze yemeği vs. hafif geçirmek.
Bildiğim tek bir şey varsa o da ilk ayımın zor geçeceği, gerisi güzel gelecek eminim.