- 2 Haziran 2017
- 232
- 186
- 103
- 34
- Konu Sahibi Pembikhayallerim
-
Kizlar tavsiyenize ihtiyacim var sinirlerim zipladi yakinda dugunum var bizim buralarda okuntu dagitilir o isi halletik davetiye de lazim gorumcem ben halledicem dedi kendi dukkanlarinda basiyorlar sicak bakmasamda esime ayip olmasin diye tamam dedim ve tam basliktaki gibi oldu note4 boyutunda davetiye yapmis bana zarf olarak ta bildiginiz uyduruk mektup zarfi vermis babam alinca sok olmus bugun gidip yenisini bastirdim ama sinirlerim zipladi napim ben bu gorumceye babamlar tutmasa gidip kafasina aticaktim ama izin vermediler facede ayni bu baslikta yeni davetiyem gelince paylasmayi planliyorum baska tavsiyesi olan varmi????
Kizlar tavsiyenize ihtiyacim var sinirlerim zipladi yakinda dugunum var bizim buralarda okuntu dagitilir o isi halletik davetiye de lazim gorumcem ben halledicem dedi kendi dukkanlarinda basiyorlar sicak bakmasamda esime ayip olmasin diye tamam dedim ve tam basliktaki gibi oldu note4 boyutunda davetiye yapmis bana zarf olarak ta bildiginiz uyduruk mektup zarfi vermis babam alinca sok olmus bugun gidip yenisini bastirdim ama sinirlerim zipladi napim ben bu gorumceye babamlar tutmasa gidip kafasina aticaktim ama izin vermediler facede ayni bu baslikta yeni davetiyem gelince paylasmayi planliyorum baska tavsiyesi olan varmi????
Basılmadan gidip neden modellere bakmadınız
Madem hayaliniz vs var neden söylemediniz
Neden babanızı almaya gönderdiniz
Evlenen sizsiniz
Kadın kendi zevkine uyanı yahut işine geleni basar tabii
Tavsiyem: görüşmeyi takma. Kendi kardeşine demekki o davetiyeyi layık gördü. Düğünü erkek tarafi yapar... kendi kalitesine uygun davetiye basmiş...
Keşke sıcak hava demeyip kendiniz gidip seçseydiniz , ya da foto falan örnek isteyip kendiniz beğenseydiniz .
Davetiye vs. boş aslında Allah geçim versin inşallah .
Bende boyle dusunuyorum kendine yakisani yapti abisi sonucta hadi sadece ben olsam naparsa yapsinda
Bence hic polemiğe girme sonucta istedigin bastirilmis gec git...cevap verme , cunku o onun zevki, her zaman kaybedecegin bir tartisma, ben bunu cok begendim sade ve zarif geldi der gecer gider sende simarik kiz modunda kalirsin...hic polemige girme facebook muhabbetlerine falan da girme...Kizlar tavsiyenize ihtiyacim var sinirlerim zipladi yakinda dugunum var bizim buralarda okuntu dagitilir o isi halletik davetiye de lazim gorumcem ben halledicem dedi kendi dukkanlarinda basiyorlar sicak bakmasamda esime ayip olmasin diye tamam dedim ve tam basliktaki gibi oldu note4 boyutunda davetiye yapmis bana zarf olarak ta bildiginiz uyduruk mektup zarfi vermis babam alinca sok olmus bugun gidip yenisini bastirdim ama sinirlerim zipladi napim ben bu gorumceye babamlar tutmasa gidip kafasina aticaktim ama izin vermediler facede ayni bu baslikta yeni davetiyem gelince paylasmayi planliyorum baska tavsiyesi olan varmi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?