• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayal ettigim vs gercekte olan

Pembikhayallerim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2017
232
186
103
34
Kizlar tavsiyenize ihtiyacim var sinirlerim zipladi yakinda dugunum var bizim buralarda okuntu dagitilir o isi halletik davetiye de lazim gorumcem ben halledicem dedi kendi dukkanlarinda basiyorlar sicak bakmasamda esime ayip olmasin diye tamam dedim ve tam basliktaki gibi oldu note4 boyutunda davetiye yapmis bana zarf olarak ta bildiginiz uyduruk mektup zarfi vermis babam alinca sok olmus bugun gidip yenisini bastirdim ama sinirlerim zipladi napim ben bu gorumceye babamlar tutmasa gidip kafasina aticaktim ama izin vermediler facede ayni bu baslikta yeni davetiyem gelince paylasmayi planliyorum baska tavsiyesi olan varmi????

Tavsiyem: görüşmeyi takma. Kendi kardeşine demekki o davetiyeyi layık gördü. Düğünü erkek tarafi yapar... kendi kalitesine uygun davetiye basmiş...

Kizlar tavsiyenize ihtiyacim var sinirlerim zipladi yakinda dugunum var bizim buralarda okuntu dagitilir o isi halletik davetiye de lazim gorumcem ben halledicem dedi kendi dukkanlarinda basiyorlar sicak bakmasamda esime ayip olmasin diye tamam dedim ve tam basliktaki gibi oldu note4 boyutunda davetiye yapmis bana zarf olarak ta bildiginiz uyduruk mektup zarfi vermis babam alinca sok olmus bugun gidip yenisini bastirdim ama sinirlerim zipladi napim ben bu gorumceye babamlar tutmasa gidip kafasina aticaktim ama izin vermediler facede ayni bu baslikta yeni davetiyem gelince paylasmayi planliyorum baska tavsiyesi olan varmi????

Keşke sana seçme fırsatı verseymiş.Ben olsam onun bastığını hiç paylaşmam.kendi bastırdığım davetiyeye methiye düzerim :KK49:Hayalimdeki davetiye,masal gibi düğünümün muhteşem davetiyesi falan ...

Bu insanlarla sürekli beraber olacaksın.İstediğini yapman doğru.Cevap vermesine izin verirsin eğer yazdığın gibi ikisini paylaşırsan.Kendinden bir kez olsun taviz verme ki yüz bulmasınlar .Bunlar benm fikirlerim tabi ki.Ömür boyu mutluluklar dilerim

ow size danışşmadan mı basıyor?

Keşke sıcak hava demeyip kendiniz gidip seçseydiniz , ya da foto falan örnek isteyip kendiniz beğenseydiniz .
Davetiye vs. boş aslında Allah geçim versin inşallah .

Basılmadan gidip neden modellere bakmadınız

Madem hayaliniz vs var neden söylemediniz

Neden babanızı almaya gönderdiniz

Evlenen sizsiniz

Kadın kendi zevkine uyanı yahut işine geleni basar tabii

Hepsine tek tek cevap verim basilmadan once kataloga baktim ellerinde Ataturklu davetiye modeli yoktu o yuzden netten bulup gonderdim esim seyirde kibrista ben il disinda yasicam evimi yerlestirmeye gittim yani birebir yolladigim davetiye var elinde yaptigiyla alakasi yok bana otnek olarak yolladigi da bu degildi elimde olsa gelip beklerim isimin basinda ama imkanim yok

Keşke sıcak hava demeyip kendiniz gidip seçseydiniz , ya da foto falan örnek isteyip kendiniz beğenseydiniz .
Davetiye vs. boş aslında Allah geçim versin inşallah .

Asagida yazdim size de soyliim esim yok suan burda bende il disina esya yerlestirmeye gittim foto attim ama alakasi yok yapilanla gonderdigimin neyse yenisini verdim yarin teslim alicam zaten

Daha gecen hafta ailesinin yaptiklari yuzunden bosanma karari aldim esim aradi bi dunya konustu gelene kadar bisey yapmadan beklicem dedim geldiginde yine kardesini savunursa bu isin sonu iyi yerlere gitmicek

bir şey demezseniz muhtemelen bizim gül gibi davetiyemizi beğenmeyip kendine yenisini bastırdı olacak iyisi mi beğenmediğinizi dile getirin :kahve:

Bence hic polemiğe girme sonucta istedigin bastirilmis gec git...cevap verme , cunku o onun zevki, her zaman kaybedecegin bir tartisma, ben bunu cok begendim sade ve zarif geldi der gecer gider sende simarik kiz modunda kalirsin...hic polemige girme facebook muhabbetlerine falan da girme...

Back
X