hayal kırıklığı bi ameliyat!

mabel01

Guru
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
539
129
323
Kızlar burnumdan ameliyat olalı 9ay oldu burun kuçultme işlemi olmadı sadece ucunda beliren kıkırdak yüzünden oldum kbb doktoruna ama hiçbi değişiklik yok o ayrı . Ama eskisinden daha kotu oldu flaşlı çekimlerde hala yamuk çıkıyo 9ay olmasına rağmen yamuk duruyo ve bu beni çok uzuyo :(( tecrübeli arkadaşlar varmı böyle olup inip normale dönen :( doktor haziran gibi gel tekrar goriyim dedi ama bi mucize olup o zamana kadarda iniceğini sanmıyorum :((

Geçmiş olsun öncelikle.inip ucunun düşmesini mi kastediyorsunuz acaba? 6.ayda tam formunu alıyo ama mutlaka domtorunuza soorun.en iyi bilgiyi o verecektir

Geçmiş olsun öncelikle.inip ucunun düşmesini mi kastediyorsunuz acaba? 6.ayda tam formunu alıyo ama mutlaka domtorunuza soorun.en iyi bilgiyi o verecektir
Hayır düşme değil burnum hala ortadan itibaren şiş fotodada goruldugu gibi 9.ay olmasına rağmen yamuk çıkıyo flaşlı fotografta acaba diyorum benim gibi böyle olup sonradan duzelen varmı yoksa revizyonmu çozum :( doktor mayıs sonu gibi gel dedi

Back
X