• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayal kırıklığı

Ddnztb1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2021
8
-1
1
29
Evliliğim bitmek üzere sevgi saygı aşk yok tek taraflı ona güzel bir ders vermek istiyorum benim değerimi bilsin diye ne yapmam gerekiyor onsuz da olamıyorum Meyve tabağı en güzel yemekler herşeyi yapyorm onun için sürekli canım bebeğim bu şeklde fakat tek güzl bir cümle duymadım ağından ne bir hediye ne bir iltifat annenlere geldiğim zamanlarda bile aramaz sormaz hasta olsam umursamaz 😔 8 Aylık Evliyim çocuk yok kendisi istyor ama ne bir işe yardm eder ne de sever şiddette meyilli biri gardiyan kendisi bnde bu yaşıma kadar çalıştım Ünv mezunuym çalışmak istemiyorum ne maddi ne manevi desteği var tek istedgim sevgiydi o da yok koluna girsem kızar elini tutsam iter iletişim problemide var ailem de beni istemez çıkmazdayim 😑😑 bazen çok iyi davranıyor eğlendiriyor düşünüyor bazende çok kötü 😑

Onun davrandığı gibi ona davranın.
Koskoca adama minik bebek muamelesi yapmayın geri çekin kendinizi o farkedene kadarda geri adim atmayin.
Olaki farketmez ise geçmiş olsun adamın umrunda değilsinizdir.
Hmm şiddete meyilli diyorsunuz cocuk yapmayı erteleyin pek ic açıcı görünmüyor durum.

canım benim malesef bu adamlar düzelmez degerınıde bılmez hatta yarı yoldada bırakır
üzüntülerinden sen hasta olursun
o yuzden arkanda duran bırılerı varsa bence bir an once uzaklas

Çalışmak istemediğini söylemişsin, ailen de geri istemiyormuş ayrılırsan çalışmadan napıcaksın ki?

Evliliğim bitmek üzere, değerimi anlaması için ders vermek istiyorum diyosun ama önceki mesajında çocuk istediğini yazmışsın ve gebelik topiklerinde geziniyorsun. Önce senin ne istediğine karar vermen gerek.

Son düzenleme:
kendi degerını ortaya koy tepkı gostermeden tepkı almadan
kendine bak
kendini sev
kendini sevmeyenı kimse sevmez
Ona verdiği değeri önce kendine verse kendinin farkında olsa bu adamlar nasil olsa cepte rahatlığına ulaşmazlar zaten.

daha bir hafta önce hamile miyim çocuk istiyoruz yazmışsınız akabinde bu mesaj
ben artık şiddet gördüm ama ayrılamıyorum bir de 2 çocuk yaptık istemeyerek diyenlere zerre inanmıyorum
kocanıza meyve tabakları hazırlamaya devam edin, üstüne bir de 3 çocuk falan yapın. görün nasıl değişecek, nasıl mutlu olacaksınız

ben artık şiddet gördüm ama ayrılamıyorum bir de 2 çocuk yaptık istemeyerek diyenlere zerre inanmıyorum
kocanıza meyve tabakları hazırlamaya devam edin, üstüne bir de 3 çocuk falan yapın. görün nasıl değişecek, nasıl mutlu olacaksınız
Eyvah... Kocayı savunma loading şimdi 😂

Ona kalsaydı ilk günden çocuk yapmıştım bir öyle bir böyle görücü usulü evlendik zaten evlenmeden önce böyle değildi ani değişiyor

Evliliğim bitmek üzere sevgi saygı aşk yok tek taraflı ona güzel bir ders vermek istiyorum benim değerimi bilsin diye ne yapmam gerekiyor onsuz da olamıyorum Meyve tabağı en güzel yemekler herşeyi yapyorm onun için sürekli canım bebeğim bu şeklde fakat tek güzl bir cümle duymadım ağından ne bir hediye ne bir iltifat annenlere geldiğim zamanlarda bile aramaz sormaz hasta olsam umursamaz 😔 8 Aylık Evliyim çocuk yok kendisi istyor ama ne bir işe yardm eder ne de sever şiddette meyilli biri gardiyan kendisi bnde bu yaşıma kadar çalıştım Ünv mezunuym çalışmak istemiyorum ne maddi ne manevi desteği var tek istedgim sevgiydi o da yok koluna girsem kızar elini tutsam iter iletişim problemide var ailem de beni istemez çıkmazdayim 😑😑 bazen çok iyi davranıyor eğlendiriyor düşünüyor bazende çok kötü 😑
Elinizi iten, şiddete meyilli adama meyve tabağı hazırlayıp bebeğim mi diyorsunuz? :olamaz: Vurmuştur da Allah bilir.
Adam hastalansanız, uzun süre evde olmasanız umursamıyor. Ev işine yardım etmemesi falan en ufak sorununuz. Size para da vermiyormuş. E bu nasıl evlilik?
Boşanın ve bir işe girin. Sizi sevmeyen bir adama muhtaç kalmaktan iyidir.

Aileniz sizi istemiyor koca desen onun da ister gibi bi hali yok. Neyinize güvenip çalışmak istemiyosunuz mesela?

Bu adamdan bi halt olmaz ama belli ki boşanmayacaksınız. Adama köle olmayı bırakın o yüzden köle ruhlu kadın sevmiyor demek ki. Şöyle kavga edin meyveleri kafasına fırlatın daha çok yaranırsınız. Deveye diken hesabı yani.

8 aylık daha taze evlilikte bu oluyorsa adam sizi sevmiyor belli ki. Sevse arar, sorar, ilgilenir. Çünkü oğlum doğana kadar, eşim bana prenses muamelesi yapıyordu.
Görücü usulü mü evlilik gerçekleşti ?

Back
X