Hayal kırıklığı...

Kardelenfzt13

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2016
287
260
103
31
Arkadaşlar nasıl anlatsam bilemiyorum çok kötüyüm bide tam sınav haftamdayım,şimdi konuya giriyorum zorlanarak anlatıcak olsamda,benim erkek arkadaşım vardı,aslında benim çocukluk arkadaşım ve her yaz birlikte vakit geçirdigim biriydi,ve beni küçükken deli gibi sevdigini söyledi,benimle ilgili en ufak şeyleri hatırlıyordu,ayrı şehirlerdeyiz bide ve benim konuşmaya başladıgımızdan bir hafta sonra yanıma geldi herşey çok güzeldi,her gün görüntülü konuştuk saatlerce,bana önceki ilişkisini anlattı 3 sene sürmüş zaten bir buçuk sene askerlik tapmış ve son 1 senesindede çok soğudum dedi,herşey güzelken ben bunun yanına gittim gezdik eglendik,tek sorun vardı ilişkimizde ben üniversitede iyi bölümdeyim o okumamış aile şirketlerinde çalışıyordu,neyse ben yanından geldim bana yoldan geldigim o gün ayrılık mesajı attı yapamıyormuş içinde onu frenleyen bişey varmış ilişkiye hazır degilken bana kapılmış falan filan,o kadar kötü oldum ki yerle bir oldu herşeyim,neden böyle yaptı anlamıyorum ben

Arkadaşlar nasıl anlatsam bilemiyorum çok kötüyüm bide tam sınav haftamdayım,şimdi konuya giriyorum zorlanarak anlatıcak olsamda,benim erkek arkadaşım vardı,aslında benim çocukluk arkadaşım ve her yaz birlikte vakit geçirdigim biriydi,ve beni küçükken deli gibi sevdigini söyledi,benimle ilgili en ufak şeyleri hatırlıyordu,ayrı şehirlerdeyiz bide ve benim konuşmaya başladıgımızdan bir hafta sonra yanıma geldi herşey çok güzeldi,her gün görüntülü konuştuk saatlerce,bana önceki ilişkisini anlattı 3 sene sürmüş zaten bir buçuk sene askerlik tapmış ve son 1 senesindede çok soğudum dedi,herşey güzelken ben bunun yanına gittim gezdik eglendik,tek sorun vardı ilişkimizde ben üniversitede iyi bölümdeyim o okumamış aile şirketlerinde çalışıyordu,neyse ben yanından geldim bana yoldan geldigim o gün ayrılık mesajı attı yapamıyormuş içinde onu frenleyen bişey varmış ilişkiye hazır degilken bana kapılmış falan filan,o kadar kötü oldum ki yerle bir oldu herşeyim,neden böyle yaptı anlamıyorum ben
Canim oncelikle merhaba senin benzerin bi olayla karsi karsiyayim suan ilk ogrendigimde neye ugradigimi sasirmistim ustuner pisman olur mesaj atar demistim onuda yapmadii ama erkekler boyle sanirim fazla onemseyemiyor ya da ne bilim bizim gibi dusunemiyolar biz herseyimizi koyuyoruz ortaya onlar hep bi adim geride kendini uzmene degmez onunde sinavlarin var biraz zor olucak ama kendini derse verip su sancili donemi atlatmaya calis ve illakii bi sure sonra pismanlik belirtisii olucak ama dik dur ben mesela affetmicem cunku aldatildim eskisini unutamamistii ve benii harcadii neyse seninkii nasil biseydii bilmem ama saglam dur ve kendiniii mahvetme

Canım benim cevabın için çok teşekkür ederim,senin adınada çok üzüldüm cidden zor bir durum,en kötü şeyde böyle cevapsız kalması,zor olsada güçlü durmaya çalışıcam insan nelere alışıyor elbet bunada alışırız.

Hiç sorgulama canim. Giden gitmistir. Emin ol unutacaksin.

sen evlenilecek gibi bir kızsana biraz eğlenmek istiyor olabilir sonra gelir kapına miyavlar merak etme... standart davranışlar bunlar takma kafana

Valla canım ne kadar doğru güzel dedin öyle çok haklısın bende alışmaya başladım artık gelsede zaten artık çok geç olacak

lütfen ayağını frenden hiç çekmesin takılı kalsın ....

Boyle seyleri cok irdelememekten yanayim, neyse ne diyip onunuze bakmaniz en sagliklisi bence:) Her sey olabilir cunku. Agirlikli sanal ortamdan ilerlemis bir iliskide yan yanayken ayni hisler olusmamis olabilir. Bunun disinda genel olarak iliskisinde eskisini anlatan insan hep suphelidir bence onla ilgili de olabilir. Hic aklimiza gelmeyen baska bir sebep de olabilir. Kendinizi yormayin bu detaylarla keyfinize bakin bence:)

Öylede canım benim biz kaç senedir arkadaşız çocukluk hallerimizi biliyoruz aynı lisede okuduk her yaz birlikteydik,benim her halimi biliyor yani ama dedigin gibi çok irdelememek gerekir yoksa cidden insan bunalıyor düşünmekten zaten alışmayada başladım artık

Back
X