Hayal Kırıklığı

poliyana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
1.299
124
123
Bartın
nerden başlasam ki bu aralar herşey ters gidiyor önce sevgilimle kavga ettik hoş özür diledi ama affetmedim çünkü sürekli özür dileyip tekrarlıyor :( ve aramadıda 1 gün bitti bile... Ama en çok canımı sıkan dostum kardeşim dediklerimin güvendikleriminn deymicek insanlar olduğunu görmem oldu yıllarca can ciğerken toplu dışlanan oldum en kötüsüde bunu anlayıp toz konduramam oldu biz 5 kişilik bir grup olup 3 en yakın arkadaştık 1 tanesiyle tartışıp konuşmadık çünkü bu sefer ben alttaan alan olmadım sonra diğeri uzaklaştı benden ardından öbürleri kısaca tınlanmıyordum bende dayanmadım tüm bağlantımı koparttım bitanesi bile nedeen demedi onlar için yaptığım fedakarlıklar hep çöpmüş değmezlermiş ben onları bu kadar önemserken onlar beni umursamamamışlar şu hayatta bir tane gerçek dost olmaz mı sorarım size ? Bi yandandan gerçekleri gördüm uyandım diyorum diğer yandan neden :( insanlara çabuk güvenip iyi sanmam mı suç :( kısaca herşey ters gitmekteee :(

Sıkma canini benimde cok yakin arkadaslarim vardi bir yanlisimiz yoktu birbirimize ama zaman icinde yollarimiz ayrildi smdi bi haftadir yeniden bir araya geldik.. ve ben onlari cok ozledigimi anladim eger oratada buyuk bir seyyoksa affediliyor ..

Sıkma canini benimde cok yakin arkadaslarim vardi bir yanlisimiz yoktu birbirimize ama zaman icinde yollarimiz ayrildi smdi bi haftadir yeniden bir araya geldik.. ve ben onlari cok ozledigimi anladim eger oratada buyuk bir seyyoksa affediliyor ..
Beni en çok üzen toplu cephe almaları daha öncede böyle oldu ama bana ders olsun ki ne kadar çok bir insan mutlu olsun diye emek harcar kendi zamanından çalıp onun için fedakarlık yaparsan böyle oluyor ;(

Benim de cok yakın bi arkadaşım vardı lise yillarimda. Ama arkadaşlığımız okuldan ibaret değildi biz 6-7 yaşlarında tanışmıştık aynı mahallede otururduk aynı okula giderdik. Evlerimiz karsilikliydi markete giderken bile yanima ugrardi yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Birbirimizde sık sık yatiya kalır sabaha kadar kız muhabbetleri yapardık.

Sonra biseyler biseyler oldu o kadar uzun ki yazsam roman olur. Ama özetle aramıza 3. bi dost aldık ve en yakın arkadaşım dediğim kişiyi tanıyamaz oldum. Benden uzaklaştı ona yakinlasti ve incir çekirdeğini doldurmayacak sebeplerden çok kavga etmeye başladık.sanki benle küsmeye yer arıyor gibiydi.

Biz üniversiteye başladık, hanımefendi tercih yapmaya bile benle gitmedi neden bilmem. Başka sehre gitti. Arkadaştır dedim bağı koparmayim dedim hep ben aradim sordum kendisini.

Sonra birgün dedim ki "hep ben ariyorum artık kendisi arayana kadar merak edene kadar aramiycam" dedim ve deyiş o deyiş seneler oldu ne aradi ne sordu ne geldi..

Ben de tüm sosyal hesaplarimdan sildim onu.. sormadım bile neden aramiyorsun diye..

Bazen üzülsen de özlesen de kendine değer vermen ve sana değer vermeyenleri hayatından cikarman gerekiyor.
Tek tuşla çıkardım ve bunu haketti pişman da değilim.
Üzülme ve hayatına bak, sen onemlisin önce bunu herkese hissettir.
Istediginde vazgecebildigini güçlü olduğunu görsünler.

Kendi hayatına işlerine okuluna ailene odaklan. Sevgilini de o arkadaş denen insanları da hayatının merkezine koyma. Kendi hayatının merkezinde sen ol.

Her taraftan darbe aldım bari biri bitip öbürü geleydi Sevgilim hatalı olduğu halde bi özür diledi ama daha ses soluk yok bi çabaliyim dediği yok arkadaş dediklerim sözde insanlar oldukları ortaya çıktı bunaldım nefes dahi alamıyorum

Benim de cok yakın bi arkadaşım vardı lise yillarimda. Ama arkadaşlığımız okuldan ibaret değildi biz 6-7 yaşlarında tanışmıştık aynı mahallede otururduk aynı okula giderdik. Evlerimiz karsilikliydi markete giderken bile yanima ugrardi yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Birbirimizde sık sık yatiya kalır sabaha kadar kız muhabbetleri yapardık.

Sonra biseyler biseyler oldu o kadar uzun ki yazsam roman olur. Ama özetle aramıza 3. bi dost aldık ve en yakın arkadaşım dediğim kişiyi tanıyamaz oldum. Benden uzaklaştı ona yakinlasti ve incir çekirdeğini doldurmayacak sebeplerden çok kavga etmeye başladık.sanki benle küsmeye yer arıyor gibiydi.

Biz üniversiteye başladık, hanımefendi tercih yapmaya bile benle gitmedi neden bilmem. Başka sehre gitti. Arkadaştır dedim bağı koparmayim dedim hep ben aradim sordum kendisini.

Sonra birgün dedim ki "hep ben ariyorum artık kendisi arayana kadar merak edene kadar aramiycam" dedim ve deyiş o deyiş seneler oldu ne aradi ne sordu ne geldi..

Ben de tüm sosyal hesaplarimdan sildim onu.. sormadım bile neden aramiyorsun diye..

Bazen üzülsen de özlesen de kendine değer vermen ve sana değer vermeyenleri hayatından cikarman gerekiyor.
Tek tuşla çıkardım ve bunu haketti pişman da değilim.
Üzülme ve hayatına bak, sen onemlisin önce bunu herkese hissettir.
Istediginde vazgecebildigini güçlü olduğunu görsünler.

Kendi hayatına işlerine okuluna ailene odaklan. Sevgilini de o arkadaş denen insanları da hayatının merkezine koyma. Kendi hayatının merkezinde sen ol.
Ne kadar güzel anlattın durumlar senin hikayene benziyor az çok Haklısın ama üzülmeden edemiyorum Yapayanlız hissediyorum kendimi ihanete uğramış gibi offf ama bu sondu kimse benden değerli değil vazgeçilmez hissettirdiğim için böyle oldu

Ne kadar güzel anlattın durumlar senin hikayene benziyor az çok Haklısın ama üzülmeden edemiyorum Yapayanlız hissediyorum kendimi ihanete uğramış gibi offf ama bu sondu kimse benden değerli değil vazgeçilmez hissettirdiğim için böyle oldu

Çünkü seni kaybetme korkuları yok amann nasıl olsa barisir o diyorlar. Bu arada sevgilinle kavga sebebiniz neydi ne kadar zamandır sevgilisiniz?

Çünkü seni kaybetme korkuları yok amann nasıl olsa barisir o diyorlar. Bu arada sevgilinle kavga sebebiniz neydi ne kadar zamandır sevgilisiniz?
saçma sapan yere watsap resmine taktı sonra ordan sen bişeyler karıştırıyorsunlara beni umursamıyorsun diye bi ton laf etti kapattı teli yüzüme ben bu tartışmadan önce ona erkenden doğum günü için video atmıştım tabi kavgadan sonra gördü bunu aradı özür diledi ama ben affetmedim işte halen aradığı mesaj attığı falan yok bari uğraşsa gene tamam dicem ama nerde

3 sene oldu söz yaptık geçen yaz ama işte gel gör halimizi kavgadan kavgaya

Her ilişkide böyle dönemler oluyor bunun için yalnız hissetme hatta çok önemli bişey değilse sen onu ara zaten özür de dilemiş..
Arayıp sitem edebilirsin aklına ne zaman gelecegim falan diye :KK48:

Her ilişkide böyle dönemler oluyor bunun için yalnız hissetme hatta çok önemli bişey değilse sen onu ara zaten özür de dilemiş..
Arayıp sitem edebilirsin aklına ne zaman gelecegim falan diye :KK48:
Bikaç gün daha beklicem bakalım ama şimdiye ben hatalı olsaydım biçok kez arardım ama beyefendi kılını kıpırdatmıyor

Back
X