Hayal kırıklığı.. :(

Bir odunun yontulma hikayesi :halay::halay: tebrik ederim :-)

İnşallah anlar pozitiflesir bana gulucukler saçar umarım :)
Eşinin anlayacağı dili biliyorsundur.
Ona uygun bir dille ve uygun bir zamanda ,mutlaka konuş ama.O konuşmadan kapatmaya çalışacaktır tipik erkek davranışı.
Sen konuştuktan sonra kapat.
Sevmediğin tavrını mutlaka söyle.Tartışmaya tamam ama gereksiz büyütmeyi seviyorum de mesela,artık neresi hoşuna gitmiyorsa.
Zaten sakin davranıyormuşsun,daha da abartamaz.
Abartırsa da gel yine yaz sonucu :KK53:

Teşekkür ederim.. peki sizce suan nasıl bi yol sergilemeliyim? Ben mi konuşayım yoksa aynen eve geldiği zaman konuşmayım yemeğini koyayım onun konuşmasını mi bekleyim.
Onu bekleme düşüncesi şimdiden gerdi beni :)

Ben konuyu açarım çünkü bekleyip canımı sikamam tez canlıyım.. ama baktiniz uygun zaman değilmiş kısa kesin.. sorunu büyümenin alemi yok.. mutlaka konusacaksiniz ve ben pozitif insanların isterlerse negatif insanları iyi yönde etkileyecegini düşünüyorum.. tam olarak neye kızdigini anlatmasini isteyin.. derdin ne be adam i yumusatarak :) bence karşılıklı yumusayacak bi çift gibisiniz..

Eşinin anlayacağı dili biliyorsundur.
Ona uygun bir dille ve uygun bir zamanda ,mutlaka konuş ama.O konuşmadan kapatmaya çalışacaktır tipik erkek davranışı.
Sen konuştuktan sonra kapat.
Sevmediğin tavrını mutlaka söyle.Tartışmaya tamam ama gereksiz büyütmeyi seviyorum de mesela,artık neresi hoşuna gitmiyorsa.
Zaten sakin davranıyormuşsun,daha da abartamaz.
Abartırsa da gel yine yaz sonucu :KK53:

Kısacası her zaman ki gibi davran diyorsun :) inşallah ise yarar zaten onunla konuşmamı bekliyor kesin kendisi konuşunca incileri dökülür saniyo galiba :) haber vericem gidişatı poff Allahım yardım et :)

Kısacası her zaman ki gibi davran diyorsun :) inşallah ise yarar zaten onunla konuşmamı bekliyor kesin kendisi konuşunca incileri dökülür saniyo galiba :) haber vericem gidişatı poff Allahım yardım et :)
Her zamanki tavrın işe yaramıyorsa köklü bir değişim şart demektir :KK39:

Ben konuyu açarım çünkü bekleyip canımı sikamam tez canlıyım.. ama baktiniz uygun zaman değilmiş kısa kesin.. sorunu büyümenin alemi yok.. mutlaka konusacaksiniz ve ben pozitif insanların isterlerse negatif insanları iyi yönde etkileyecegini düşünüyorum.. tam olarak neye kızdigini anlatmasini isteyin.. derdin ne be adam i yumusatarak :) bence karşılıklı yumusayacak bi çift gibisiniz..

Zaten gelir gelmez evde de konuştum hemen bağırdı ben de ağladım. Konuşucam ama çok kırgınim böyle bişi için doğum günümde beni delirtti bununda hesabını sorucam ama:sinirli::KK53:

Senle hergün beraber, adam ailesiyle hep birlikte kahvaltı etmek istemiş bunda ne var tamam hayatım demiyorsun da önce eve gidelim sinirlenince tamam annene gidelim diyorsun çocuk mu bu adam sinirlenir tabi. Herkes aç onlar evinde siz evinizde yiyin varmı böyle bişey ayrı gayrı.Bence eşine ilk başta tamam demeliydin Evlilik kendini törpülemektir kendinden ödün vermektir düşünerek yaşamaktır yoksa milyonlarca boşanan sonrada ah vah eden ya da iyi ki boşandım bekar hayatı güzelmiş diye etrafa palavra atıp içten içe evli çiftleri kıskanan kadınlardan olursunuz.ayrıca adam size yer misin diye laf vermiş bende yenicem diyorum diyorsun konuşmuyorum diyorsun daha ne yazıcaksan erkekler en çok küsen konuşmayan kadından nefret ederler. ayrıca doğum gününde haklıda olsa konuyu kapatıp devam etmeliydi oda büyük kabalık olmuş. Bence olay daha fazla büyümeden konuş derim Mutlu yıllar:)

Oncelikle benimle hergün yemiyor sadece haftasonları ;) ayrıca kv ler erken kahvaltı ediyorlar diye yazmıştım okumamissiniz galiba.. Ayrıca bi gün önceki akşam da oradaydık beraber yemek yedik ;) valla bu konuyu da boşanan çiftlere getirdiniz ya pes :KK47:

Önce ben yer misin dedim, yemek hazırlamaya kalktım, kahvaltı hazırladım hepsinde yemiyecegini söyledi sert bi şekilde daha sonra acikınca ters bi şekilde söyledi ben de yemem dedim doğal ve normal olarak ;) inanin hiç küsmem :) hiç sevmem, küsmeye Tribe tahammül edemem.. evlilik için gerekli fedakarlığı yapiyorumdur emin olun ;)

Senle hergün beraber, adam ailesiyle hep birlikte kahvaltı etmek istemiş bunda ne var tamam hayatım demiyorsun da önce eve gidelim sinirlenince tamam annene gidelim diyorsun çocuk mu bu adam sinirlenir tabi. Herkes aç onlar evinde siz evinizde yiyin varmı böyle bişey ayrı gayrı.Bence eşine ilk başta tamam demeliydin Evlilik kendini törpülemektir kendinden ödün vermektir düşünerek yaşamaktır yoksa milyonlarca boşanan sonrada ah vah eden ya da iyi ki boşandım bekar hayatı güzelmiş diye etrafa palavra atıp içten içe evli çiftleri kıskanan kadınlardan olursunuz.ayrıca adam size yer misin diye laf vermiş bende yenicem diyorum diyorsun konuşmuyorum diyorsun daha ne yazıcaksan erkekler en çok küsen konuşmayan kadından nefret ederler. ayrıca doğum gününde haklıda olsa konuyu kapatıp devam etmeliydi oda büyük kabalık olmuş. Bence olay daha fazla büyümeden konuş derim Mutlu yıllar:)

Bence evli kadınlar boşanmış ve kendini ezdirmemiş kadınlara içten içe özenip böyle iddialarda bulunuyorlar.

Daha dün akşam beraberlermiş, tabi ki normal olan kendi evlerinde kahvaltı yapmaları bu sıcakta. Yani ekstra talepte bulunan kocası oluyor konu sahibinin. Bir kere beraber yola çıktılar diye o halde akşam yemeğini de orada yeselermiş, nasıl olsa herkes aynı evde, herkes acıkacak.

Evlilik kendini törpülemekmiş vs, adam neden törpülemiyor? Hatta törpülemeyecek burada, normal insan gibi kendi evinde kahvaltı yapacak.

Konu sahibi doğum gününüz kutlu olsun, mutlu bir hayat dilerim. Haklısınız ve eşiniz haksız, üstelik doğumgününüz. Tepki göstermesi gereken sizsiniz.

Hediyeyi kaynatmış oldu arada :KK53:
Bu arada böyle kavgalarda amaç zaten sana kendini değersiz hissettirmek.Senin gardın düşecek ve amacına ulaşacak.
Ben de düşmüştüm bu tufaya bir kere.
Şimdi o düşünüyor nasıl kavga çıkmaz diye.
Kavgayı erkek gibi edişim tescillidir.:deli:
Bu aradaa
Happy Birthday To Youuuu

banada öğretsene :rolleyes::KK9:

haklısınız ama ne yapacaksınız erkekler evlenene kadar aılelerini onemsemezler evlendıkten sonra kıymete bıner ordan çıkmak ıstemezler....

Böyle "Özel Günlere" takılanları anlamam doğum günümde kimse mesaj atmaz,aramaz,kutlamayızda her hangi bi gün gibi geçer...
Gidin eşinize kocaman sarılın ondan adım beklemeyin..Gerçekten seviyorsan eşini bunu yapmak zor değil:KK66:

Back
X