HAYAL KIRIKLIGI..

Ve ayrıca bende her ay ay oldum olmadım böyle şöyle demekten kafayı bozmuştum ki bu yumurtalık testlerini hiç bilmem burda duydum:) kendimi bıraktığım an 3 gebelik yaşadım olacaksa olur zaten yumurtalık felan filan baheneee

Canım benim metanetli olmak lazım hayırlısı böyleymiş.. ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdiğimde bebeğim 6 haftalıktı ve inanamamıştım hiç böyle şeyler kendi başına gelmez sanıyo insan.. ama kendimi şöyle teselli ettim.. tam darbe girişimi haftasıydı 1 hafta içinde kaç annenin yetişmiş evladı göçüp gitti buna üzülmeye utanıyo insan vs diye düşünerek sakin kalmaya çalıştım.. Rabbim inşallah hayırlısıyla hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın..
Tabiii haklisin canimm
Halimize bin şükür

Ve ayrıca bende her ay ay oldum olmadım böyle şöyle demekten kafayı bozmuştum ki bu yumurtalık testlerini hiç bilmem burda duydum:) kendimi bıraktığım an 3 gebelik yaşadım olacaksa olur zaten yumurtalık felan filan baheneee
Bende oyke yapacam bu ay takmak hesap yok

Uzulmek yok melegimmmm
Bir dahaki ay insallahhh sevinecegiz
Canim benim cok agrili geciyor adet gunlerim dayanamayip hep agri kesici icerim dunde ictim kahve rengi olaarak cok az gelmis doktor adet olursan ikinci gunu gel dedi bugunde tatilleri yarin gitcem bakalim ,bundan sonra ne yapalim diyecek

Canim benim cok agrili geciyor adet gunlerim dayanamayip hep agri kesici icerim dunde ictim kahve rengi olaarak cok az gelmis doktor adet olursan ikinci gunu gel dedi bugunde tatilleri yarin gitcem bakalim ,bundan sonra ne yapalim diyecek
Canim belki yerlesme kanamasidir ( insalllaaahhhh)
Olur ya oylr kahverengi yada pembe kanama seklinde
Yarin git bak insallahhh guzel haber duyarssin canimmm benimmmm bende mutlu olurum senle birlikte

Canim belki yerlesme kanamasidir ( insalllaaahhhh)
Olur ya oylr kahverengi yada pembe kanama seklinde
Yarin git bak insallahhh guzel haber duyarssin canimmm benimmmm bende mutlu olurum senle birlikte
Canim hic umudum kalmadi ki hala geliyor ama adet denilcek kadar fazla degil ve kahve rengi..Dun yine cok agladim tum gun agri cektim bugun yine agri var ama cok asiri degil ne oluyor bende anlamadim bugunde tatil olacagi tuttu hastanenin sans

Canim hic umudum kalmadi ki hala geliyor ama adet denilcek kadar fazla degil ve kahve rengi..Dun yine cok agladim tum gun agri cektim bugun yine agri var ama cok asiri degil ne oluyor bende anlamadim bugunde tatil olacagi tuttu hastanenin sans
Kuzumm benimde hastaligim bitti
Yani hic kanama yok 28 inde basladi ve yok yani dunde azicik gelmisti
Bugun kanama dahi yok normalde 3. Gun kanama az da olsa gelirdi ped de kanama gorurdun yada lavaboya giderken gelirdi ama yok anlamis degilim
Psikolojimiz yuzunden bunyemizde bozuldu
Yarin git kuzum insallah yerlesme kanamasidir

Back
X