Hayal kırıklığı

Eslem 35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2017
52
2
36
Esimle bir haftadir olan kavgamiz dun cok kötü bir boyut kazandi. Ona aldigim montu yirtti uzerime atti. Kazak ve cuzdan vardi onlari da paramparca etti uzerime atti. Sana bu evi dar edeceğim diye bagirdi çağırdı bana tükürdü ben hamileyim üzerime gelince refleks olarak vurarak ittim kafami geriye cevirdi boynum ve basim cok ağrıyor dün çok ağladım...kavganin sebebi her ay ailesine 1500 lira belki daha fazla para gonderiyor artik bunu istemememdi. Her sey ortaya döküldü kırıcı sözler hesaplar... Nefret mi etmeliyim birakip gitmeli miyim hic bilmiyorumm ? Sadece.bebegimi düşünüyorum. .

Herkes maddiyat önemli değil değil der durur.
Bu ara hep para yüzünden çıkan kavga konusu okuyoruz.:KK14:

Hepimiz ölüp gideceğiz oysa..
Ahh insanoğlu ahh..:işsiz:

Kolaylıkla atlatmanızı dilerim en hayırlı şekilde.

Siz calisiyor musunuz ,sizin paranizla ev geciniyorda esiniz kendfi parasini mi gonderiyor ailesine

Esimle bir haftadir olan kavgamiz dun cok kötü bir boyut kazandi. Ona aldigim montu yirtti uzerime atti. Kazak ve cuzdan vardi onlari da paramparca etti uzerime atti. Sana bu evi dar edeceğim diye bagirdi çağırdı bana tükürdü ben hamileyim üzerime gelince refleks olarak vurarak ittim kafami geriye cevirdi boynum ve basim cok ağrıyor dün çok ağladım...kavganin sebebi her ay ailesine 1500 lira belki daha fazla para gonderiyor artik bunu istemememdi. Her sey ortaya döküldü kırıcı sözler hesaplar... Nefret mi etmeliyim birakip gitmeli miyim hic bilmiyorumm ? Sadece.bebegimi düşünüyorum. .
Kaç git bence. Böyle bir hayvanla çocuk buyutulmez.

Çalışıyorum ve isteklerimi hep kendim aliyorum. Esimin elinde kalmayınca ona da destek oluyorum.
Bu aranızdaki anlaşmazlıkta senin duruşun çok önemli,yaptığının yanlış olduğunu göstermeli ve tepkini belli etmelisin.çalışan bir kadınsın,anne olacaksın da yakında,evladının hakkı ve mutluluğu için doğru tepkiler vermelisin

İcimde cok sey bitti umutsuzluğumun tarifi yok. Babam duysa 1 dakika durdurmaz beni...

Insan gorunumlu yaratik hamile kadina yaptigi zulme bak
Ailesine niye o kadar para gonderiyor ailesi cok mu zor durumda

niçin yolluyor peki ev borcu falanmı var
Yok babasi yurt dışında issizlik maasi aliyor bir kardesi erkek o da yurt disinda o hic gondermiyor evde bi kiz var o calismiyor kayinvaldem idareyi.hic bilmiyor bunlardan rahatsiz oldugumu dile getirdim

Yok babasi yurt dışında issizlik maasi aliyor bir kardesi erkek o da yurt disinda o hic gondermiyor evde bi kiz var o calismiyor kayinvaldem idareyi.hic bilmiyor bunlardan rahatsiz oldugumu dile getirdim
Hala kötümü davranıyor özür dileme falan yok mu
gerçi bir özürle düzelmez canım kendini ve bebeğini düşün
ve kararını öyle ver çalışan bir kadınsın

Eşin resmen asgari ücrete bağlamış annesini. Arada bir olsa daha küçük bir miktar hadi tamam diyeceğim de her ay her ay çok saçma. Eşin sana güveniyor nasılsa sen gecindiyorsun evi. Sana tavsiyem hamileyken sana bunu yapan ilerde kimbilir neler yapar boşanmayı düşün derim. Ciddi ciddi yaptığı pisliğin farkına varsın burnu surtsun. Ne güzel ya hem senin paranı yesin hem hakaret etsin hem de kendi parasını ailesine yedirsin ne güzel dünya !

Hala kötümü davranıyor özür dileme falan yok mu
gerçi bir özürle düzelmez canım kendini ve bebeğini düşün
ve kararını öyle ver çalışan bir kadınsın
Özür dilese.ne.olur ki benim bu ikinci bebegim ilkini kaybettim ondada uzaktaydi ben annemgilin yanindaydim hic alttan almadi telefonda.olmadik laf soyledi bi tartisma esnasinda o mu sebep oldu bilmiyorum bebegim ölmüş ondan once mi sonra mi oldu bilmiyorum ama cok aci yaşadım cok üzüldüm bunu cok istiyordum sevinip tadini cikaramiyorum bile...kac gundur pasta istiyordum almış bugün ama yemem ki cok kırıldım coook

Pastayi niye yemiyorsun bebegin var karninda bebegini dusun ye
Ayrica koncede boyleydi diosunuz keske tekrardan bebek yapma isine kalkismasaydiniz

Özür dilese.ne.olur ki benim bu ikinci bebegim ilkini kaybettim ondada uzaktaydi ben annemgilin yanindaydim hic alttan almadi telefonda.olmadik laf soyledi bi tartisma esnasinda o mu sebep oldu bilmiyorum bebegim ölmüş ondan once mi sonra mi oldu bilmiyorum ama cok aci yaşadım cok üzüldüm bunu cok istiyordum sevinip tadini cikaramiyorum bile...kac gundur pasta istiyordum almış bugün ama yemem ki cok kırıldım coook
sana kötü davranmasına izin verme canım
bu erkeklerde öfke kontrol sorunu var
yarın kendine al pastayı ama çok üzülme canım bebeğini düşün
boşver kocanı sen şuan içinde bir mucize taşıyosun

sana kötü davranmasına izin verme canım
bu erkeklerde öfke kontrol sorunu var
yarın kendine al pastayı ama çok üzülme canım bebeğini düşün
boşver kocanı sen şuan içinde bir mucize taşıyosun
Odamdayim yanina gitmiyorum o da evi bekliyor tam bunalima girma asamasindayim raporluyum 1 aydir ise de gitmiyorum bide evde boyle huzursuzluk anneme soylesem uzulecek babam duysa daha kötü olacak birakip gitmek cok istiyorum ama isim burada ....

Odamdayim yanina gitmiyorum o da evi bekliyor tam bunalima girma asamasindayim raporluyum 1 aydir ise de gitmiyorum bide evde boyle huzursuzluk anneme soylesem uzulecek babam duysa daha kötü olacak birakip gitmek cok istiyorum ama isim burada ....
aşlene anlattığında barışsanda bir daha onlar birbirini asla sevemez
babalar kızlarına yapılanı unutmazlar
barışmak istemiyosan yarın çık evden ama ailene söylemeden biraz kıvransın
arkadaşına git bence

Back
X