Hayal kırıklığı

Esimle bir haftadir olan kavgamiz dun cok kötü bir boyut kazandi. Ona aldigim montu yirtti uzerime atti. Kazak ve cuzdan vardi onlari da paramparca etti uzerime atti. Sana bu evi dar edeceğim diye bagirdi çağırdı bana tükürdü ben hamileyim üzerime gelince refleks olarak vurarak ittim kafami geriye cevirdi boynum ve basim cok ağrıyor dün çok ağladım...kavganin sebebi her ay ailesine 1500 lira belki daha fazla para gonderiyor artik bunu istemememdi. Her sey ortaya döküldü kırıcı sözler hesaplar... Nefret mi etmeliyim birakip gitmeli miyim hic bilmiyorumm ? Sadece.bebegimi düşünüyorum. .
Bir süre baba evinde zorunlu tatil yap . Daha da akıllanmazsa dilekçesini tükürükle imzalayıp suratına fırlat .varlığı fuzuli, gereksiZ yaratık ..

Çok ama çok üzüldüm.

Hamile halinle nasıl el kaldırabilir?

Tüm mesajları okudum, bir de çalışıyormuşsun, kendi ihtiyaçlarını kendin karşıladığın gibi bir de ona da destek oluyormuşsun, seni başının üzerinde taşıması lazım bu durumda.

1500 lira nedir ya, hadi bir defalık olsa neysede sürekli veriyor diyorsun, sizin çocuğunuz olacak, bir sürü masrafınız olacak, onun için biriktirmeniz lazım bana çok tuhaf geldi. Acaba sende ona yardım etmesen mi, tam tersi evin ihtiyacı var deyip ondan istesen, o da böylece para gönderemez annesine bu kadar.

Sana boşan diyemem, hamilesin ama bence annenin yanına git izin alıp, anne hamilelik çok zor geçiyor, o yüzden sizin yanınızda geçiricem bir süre dersin, bir şey anlatmazsın.

Eşiniz daha önce de el kaldırmış anladığım kadarıyla. Eşiniz ne iş yapıyor neden 1 sene ayrı kaldığınız?

Çalışıyorum ve isteklerimi hep kendim aliyorum. Esimin elinde kalmayınca ona da destek oluyorum.
:( inanin cok uzuldum. Evli degilim ama kendimi sizin yerinize koydugumda yikilirdim diye dusunuyorum. Allah yardimciniz olsun. Uzak durun bir sure bence. Bir ofke aninda daha kotu bisey yapip size ve bebeginize zarar verebilir. Insallah oyle olmaz ama tedbirli olun yinede. Gidişata gore siz en dogru karari verirsiniz. Umarim daha kotuleri olmadan bebeginizi mutlu bir sekilde kucaginiza alirsiniz.

Kusura bakma canım ama yolda hamile kadın gören simitci kokmustur diye simit uzatır parasını almaz..

Esin insan olamamış.. ilk bebeği kaybetmek bile etkilememis.. korkusu yok.. umrunda değil.. Hamile eşini döven soven çocuğuna neler yapar.. ailene git..

Bi ay da maaş yatınca 1000 lira sen gönder ailene sesinin çıkmaması lazım.
Allah hayrlısını versin.Bebeğini sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın inşallah

Back
X