Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir süre baba evinde zorunlu tatil yap . Daha da akıllanmazsa dilekçesini tükürükle imzalayıp suratına fırlat .varlığı fuzuli, gereksiZ yaratık ..Esimle bir haftadir olan kavgamiz dun cok kötü bir boyut kazandi. Ona aldigim montu yirtti uzerime atti. Kazak ve cuzdan vardi onlari da paramparca etti uzerime atti. Sana bu evi dar edeceğim diye bagirdi çağırdı bana tükürdü ben hamileyim üzerime gelince refleks olarak vurarak ittim kafami geriye cevirdi boynum ve basim cok ağrıyor dün çok ağladım...kavganin sebebi her ay ailesine 1500 lira belki daha fazla para gonderiyor artik bunu istemememdi. Her sey ortaya döküldü kırıcı sözler hesaplar... Nefret mi etmeliyim birakip gitmeli miyim hic bilmiyorumm ? Sadece.bebegimi düşünüyorum. .
Sende paranı verme, artarsa parası verme. Ailesinin durumu nasıl? Çok mu ihtiyaçları var. Gelirleri yok mu ? Belki ondan veriyordur.Çalışıyorum ve isteklerimi hep kendim aliyorum. Esimin elinde kalmayınca ona da destek oluyorum.
Çalışıyorum ve isteklerimi hep kendim aliyorum. Esimin elinde kalmayınca ona da destek oluyorum.