24 yaşındayım ilk okuldan beri saatlerce hayal kurarım ders çalışırken sürekli aklıma hayal gelir odaklanamam bu yaşanmış bir olayı tekrar düşünmek biçiminde veya olmasını istediğim gelecekle ilgili şeyler oluyor. Genellikle işe girmek evlenmek çocuk tatil vb şeyler şu anda eksikliğini hissettiğim şeyler yani ama bu beni çok rahatsız ediyor hayal tabiki güzeldir ama benim hayatımı olumsuz etkiliyor vakit kaybediyordu çok fazla.bunu aşmak için elimden geleni yaptım ama olmuyor aktiviteyle uğrayınca geçiyor ama ders çalış atanmaya çalışıyorum hobilere fazla vakit ayıramam.
Sorum şu sizde çok hayal kurar mısınız bununla barışık mısınız yada bu durumdan birşeyler deneyip kurtulabildinizmi?
En çok merak ettiğim de hayalini kurduğum şeylere sahip olduğum zaman bitecek mi bu ?
Bu konuda yalnız değilim çok araştırdım ama herkes rahatsız çözüm yok
Sizin öneriliriniz neler şimdiden teşekkürler ederim :)
Bu arada hayallerim kafamda senaryo kurup insanları konuşturmak biçiminde de oluyor.Ama Şizofren falan değilim normal bi insanım :)
Sorum şu sizde çok hayal kurar mısınız bununla barışık mısınız yada bu durumdan birşeyler deneyip kurtulabildinizmi?
En çok merak ettiğim de hayalini kurduğum şeylere sahip olduğum zaman bitecek mi bu ?
Bu konuda yalnız değilim çok araştırdım ama herkes rahatsız çözüm yok

Sizin öneriliriniz neler şimdiden teşekkürler ederim :)
Bu arada hayallerim kafamda senaryo kurup insanları konuşturmak biçiminde de oluyor.Ama Şizofren falan değilim normal bi insanım :)