Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben göremedim kuzum. Adetin gecikti M.i?Hanimlar ses eden yokmu![]()
Düzensiz olduğu için bilmiyorumgöremedim kuzum. Adetin gecikti M.i?
Anladım ama ben cizgiyi goremedim. Belkidaha vakti vardir. Birkac gun sonra tekrar yenileyin hafif cikarsa gidip kan verirsinizDüzensiz olduğu için bilmiyorum
Predictor erly diye bir marka var oysa onda yanlış çıkıyor canim o çizgiHanimlar ses eden yokmu![]()
Gerçekten mi benimki o markaydı tüh ünlenmiştimPredictor erly diye bir marka var oysa onda yanlış çıkıyor canim o çizgi
Umarım ben yanılırım ama bende öyle olmuştu silik 2. Cizgi cikti gittik hemen umutlanip kan verdik ve kocaman bir negatif gördükGerçekten mi benimki o markaydı tüh ünlenmiştim
Saol canımAnladım ama ben cizgiyi goremedim. Belkidaha vakti vardir. Birkac gun sonra tekrar yenileyin hafif cikarsa gidip kan verirsiniz
Haklisin 4,5 aydır düşünüyoruz bu ay mide bulantı falan olunca oldu galiba dedim nasip aded olmazsam birdaha yaparım testUmarım ben yanılırım ama bende öyle olmuştu silik 2. Cizgi cikti gittik hemen umutlanip kan verdik ve kocaman bir negatif gördük
Umarım olurSaol canım
Haklisin 4,5 aydır düşünüyoruz bu ay mide bulantı falan olunca oldu galiba dedim nasip aded olmazsam birdaha yaparım test
Yok oyle düşünmeyin. Bende onunla ogrenmistin. Ama adetim geçtikten sonra yapmistim yine de silik bi cizgi cikmistiPredictor erly diye bir marka var oysa onda yanlış çıkıyor canim o çizgi
Doktor hormonlarım yüksek diye doğum kontröl hapı verdi bir ay bitmeden kanamam başladı diye bıraktım o zamandan beri hiç adet olmadım mide bulantısı ve kasik bölgemde batma oluyorYok oyle düşünmeyin. Bende onunla ogrenmistin. Ama adetim geçtikten sonra yapmistim yine de silik bi cizgi cikmisti
Mide bulantısı psikolojik olabilir. Cunku ikinci cizgi gozukmuyor. Ama biksc gun sonra tekrarlayin ya da kan verin en kesin sonuc oDoktor hormonlarım yüksek diye doğum kontröl hapı verdi bir ay bitmeden kanamam başladı diye bıraktım o zamandan beri hiç adet olmadım mide bulantısı ve kasik bölgemde batma oluyor
EvetSadece bi tane mi test yaptınız
Yarın tekrar yapın bariSadece bi tane mi test yaptınız
O zamn daha belirgin olur mu yoksa bir kaç gün daha bekliyimmiYarın tekrar yapın bari
Ben hiç bekleyemiyordum sabah akşam yapardım bence yapın meraktan beklemektenseO zamn daha belirgin olur mu yoksa bir kaç gün daha bekliyimmi