Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay sen de benden sin ben çocuk düşündüğümden beri her deyse her ay test yapar oldum başım ağrısa gebelik belirtisimi diye bakiyorumBen hiç bekleyemiyordum sabah akşam yapardım bence yapın meraktan beklemektense
Bekleyin bekleyin rabbim kısmet ediyor inşallahAy sen de benden sin ben çocuk düşündüğümden beri her deyse her ay test yapar oldum başım ağrısa gebelik belirtisimi diye bakiyorum![]()
Inşallah bakalım bu sefer olurBekleyin bekleyin rabbim kısmet ediyor inşallah
Inşallah yaa teşekkür ederimBence var ama yarin veya iki gün araLa yine yapin belirginlesir
İkinci çizgiyi bende göremedim
Yapicam inşallah dua edinBen göremedim ama sabah ilk idrar ile tekrar yapın isterseniz rabbim sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah
İçini ferah tut bu ay olmazsa da yeni ay yeni bir umut rabbim hayırlısını nasip etsinYapicam inşallah dua edin![]()
Ben hamile olunuyor diye biliyorum tebrik ederimMerhabalar yarın yani 9 ağustosta regl olmam gerekiyordu bugün dayanamayıp erken gebelik yaptım silik çizgiydi kan verdim 25,50 çıktı hamile miyim
Canim 5 uzeri pozitif kabul ediliyor. Fakat deger cok kucuk oldugu icin artisi kontrol etmeb gerekir. Mumkunse 2 gunde bir kan verip takip etmen lazim. En az %60 ya da 2 katina cikmasi lazim degerin, sağlıklı bir gebelikten söz edilebilmesi için. Değer belli bir miktara ulasinca da once kese sonra bebek ve kalp atışını duyuyosun Allah'ın izniyle. Hayirli olsun inşallahMerhabalar yarın yani 9 ağustosta regl olmam gerekiyordu bugün dayanamayıp erken gebelik yaptım silik çizgiydi kan verdim 25,50 çıktı hamile miyim acabaa