Hayalet çizgi mi? Gebelik mi

ddmdyyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2022
1
0
1
19
Merhaba. Adetime 4 gün kala erken gebelik testi yaptırdım, sol tarafında böyle aşırı silik çizgi gördüm sizce gebelik var mıdır

Eklentiler

• 6CFDCA08-7750-4511-A5FB-49414F358ACF.webp
    6 KB · Görüntüleme: 309
Merhaba. Adetime 4 gün kala erken gebelik testi yaptırdım, sol tarafında böyle aşırı silik çizgi gördüm sizce gebelik var mıdır
Cızgı gıbı duruyor da kendi cızgisi de cok belırgın bu testlerde. Bence yarın ılk ıdrarla dene varsa Boyle ısıkla gormeye calısmaya gerek kalmaz:))

Merhaba bende gebelik testi yaptim erken olandan 4 gun var ama bacaklarim asiri agriyor siskinlik var dayanamadim ama test negatif cikti acaba sonradan poztife donen var mi?? 4 günde cikmaya bilir mi.. sanki adet gelecekmis gibi agrim var

Çizgi yok. Işığı arkasına aldığınız için gebelik varsa çizgi çıkması gereken yer belli olmuş sadece.

Merhaba bende gebelik testi yaptim erken olandan 4 gun var ama bacaklarim asiri agriyor siskinlik var dayanamadim ama test negatif cikti acaba sonradan poztife donen var mi?? 4 günde cikmaya bilir mi.. sanki adet gelecekmis gibi agrim var
Adet olmazsanız tekrar test yaparsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…