Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da öyle geldi inşallah vardırUzaktan bakınca var gibi![]()
Merhaba gebeliğin iz varmı oldu mu bende de öyle çıktı acaba test bozuk mu diye düşündüm amaMerhaba bayanlar adetime 7 gün kala erken gebelik testi yaptım san hayalet gibi bir çizgi gördüm sizde de gören varmı böyle olup da hamile olan var mı acaba hamile miyim yardımcı olursanız sevinirim Eki Görüntüle 3069066
Yok daha olmadım 3 gün var günüme kadar test yapmıycam bir daha geçerse yapmayı düşünüyorum inşallah hamilesinizdir Allah gönlünüze göre versin inşallahMerhaba gebeliğin iz varmı oldu mu bende de öyle çıktı acaba test bozuk mu diye düşündüm ama
Amin İnşaAllah sizde hamilesiniz dir Rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasınYok daha olmadım 3 gün var günüme kadar test yapmıycam bir daha geçerse yapmayı düşünüyorum inşallah hamilesinizdir Allah gönlünüze göre versin inşallah
Benim de böyle çıktı 9 gün kala...siz öğrendiniz mi? Hamilemisiniz??Merhaba bayanlar adetime 7 gün kala erken gebelik testi yaptım san hayalet gibi bir çizgi gördüm sizde de gören varmı böyle olup da hamile olan var mı acaba hamile miyim yardımcı olursanız sevinirim Eki Görüntüle 3069066
Yok ben hasta oldum malesef hamile değildimBenim de böyle çıktı 9 gün kala...siz öğrendiniz mi? Hamilemisiniz??
İdrarı fazla damlatmışsın sanırım canımKızlar ilk defa böyle bir test yaptım strip testlerden ve sonucu anlamadım var mı yok mu
Yok ben hasta oldum malesef hamile değildim
Kusura bakmayın yanlışlıkla alintiladimteşekkürler cevap verdiğin içinumarım istediğin en yakın zamanda kavuşursun bebişine
![]()