- 26 Şubat 2024
- 1.070
- 678
- 38
- 28
Kızlar Merhaba testin ilk hallerini ve son hallerini atıyorum . Transferin 8.günü yaptım sizce var mı gebelik ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa teşekkür ederimben göremedim![]()
Göremedim bende erken değilmi canm daha test içinKızlar Merhaba testin ilk hallerini ve son hallerini atıyorum . Transferin 8.günü yaptım sizce var mı gebelik ?
Ben rahat görüyorum aslında çıplak gözle ama kamerada çıkmıyorben göremedim![]()
Duramıyorum belirtiler de var merak ediyordum görümcem almış yaptımGöremedim bende erken değilmi canm daha test için
Rabbim geçiktirmeden nasip etsin hepimize inşallah . Çatlama iğnesi oluyormu tranferde bilmiyorum ama onlarda belirti veriyor bir kaç gün daha bekle bakalım kanama olmadıgı sürece her zaman ümit varDuramıyorum belirtiler de var merak ediyordum görümcem almış yaptım
Dondurulmuş embriyo ya bu çatlatma iğnesi olmuyorRabbim geçiktirmeden nasip etsin hepimize inşallah . Çatlama iğnesi oluyormu tranferde bilmiyorum ama onlarda belirti veriyor bir kaç gün daha bekle bakalım kanama olmadıgı sürece her zaman ümit var
İlk idrarla 2 gün sonra dene canm bi inşallah belirgin bi şekilde görürsün resmin birinde cok ince bi çizgi var ama biz görmek istediğimiz içinde öyle görüyor olabilrzDondurulmuş embriyo ya bu çatlatma iğnesi olmuyor
Bilmiyorum ki bende bu ikinci transferim çift embriyo koyuldu inşallah tutmuştur yaİlk idrarla 2 gün sonra dene canm bi inşallah belirgin bi şekilde görürsün resmin birinde cok ince bi çizgi var ama biz görmek istediğimiz içinde öyle görüyor olabilrz
Tamam teşekkür ederimBen göremedim. İkinci çizginin çıkması gereken yer flaşla gördüğünüz
İnşallah canmBilmiyorum ki bende bu ikinci transferim çift embriyo koyuldu inşallah tutmuştur ya
O zaman benim yok sanırım