Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne kadar kaldi adetine? Cizgi var gibi de bazen yaniltabiliyor.Merhaba kızlar prodoctor marka gebelik testi. Dün yine silik çıkmıştı bugün de silik bir çizgi görüyorum sizce olabilir mi? İki dk içerisinde çıktı.
4 gün var canım.Daha öncede yaşamıştım bunu ama baska markayla da dün yapmıştım ondada böyle silik çizgi var gibiydi onunda markası awox’tu o yüzden bi umut geldine kadar kaldi adetine? Cizgi var gibi de bazen yaniltabiliyor.![]()
Bu cevabı kendim için yıllardır beklediğimden konu başlığını görünce hemen bakmak istedim. Bence çizgi var canım, umuyorum pozitifsindirMerhaba kızlar prodoctor marka gebelik testi. Dün yine silik çıkmıştı bugün de silik bir çizgi görüyorum sizce olabilir mi? İki dk içerisinde çıktı.
Canımm hamişiiinmm bugün daha koyu ve sonuç pozitifBu cevabı kendim için yıllardır beklediğimden konu başlığını görünce hemen bakmak istedim. Bence çizgi var canım, umuyorum pozitifsindir![]()
İnşallah sende bir an önce görürsün pozitifleriBu cevabı kendim için yıllardır beklediğimden konu başlığını görünce hemen bakmak istedim. Bence çizgi var canım, umuyorum pozitifsindir![]()
Bende 4. Gün önce böyle çıktı 2 gün sonra yaptım silik kırmızı çıktı bugün hamile olduğumu öğrendimMerhaba kızlar prodoctor marka gebelik testi. Dün yine silik çıkmıştı bugün de silik bir çizgi görüyorum sizce olabilir mi? İki dk içerisinde çıktı.
Tebrik ederiiiimmm canım benimde suan senin gibi değerim 45 çıktıBende 4. Gün önce böyle çıktı 2 gün sonra yaptım silik kırmızı çıktı bugün hamile olduğumu öğrendim
İnşallah değerlerimiz yükselir keseyi kalp atışını duyup sağlıkla doğururuzTebrik ederiiiimmm canım benimde suan senin gibi değerim 45 çıktı
Çookk çook sevindimCanımm hamişiiinmm bugün daha koyu ve sonuç pozitif![]()
İnşalllaaaah canımİnşallah değerlerimiz yükselir keseyi kalp atışını duyup sağlıkla doğururuz![]()
Tesekkür ederim canım darısı tüm isteyenlere inşallahÇookk çook sevindim![]()
Amin inşallah canımTesekkür ederim canım darısı tüm isteyenlere inşallah
Ya benımde boyle cıktı sizinki ile aynı marka adetıme 2 gün vardı bugun yıne yaptım dayanamadım prodıctor aldım ama onda tek çizgi çıktı hangisini güveneyim bilemedımMerhaba kızlar prodoctor marka gebelik testi. Dün yine silik çıkmıştı bugün de silik bir çizgi görüyorum sizce olabilir mi? İki dk içerisinde çıktı.
Ya benımde boyle cıktı sizinki ile aynı marka adetıme 2 gün vardı bugun yıne yaptım dayanamadım prodıctor aldım ama onda tek çizgi çıktı hangisini güveneyim bilemedım
Ya benımde boyle cıktı sizinki ile aynı marka adetıme 2 gün vardı bugun yıne yaptım dayanamadım prodıctor aldım ama onda tek çizgi çıktı hangisini güveneyim bilemedımpre
Bu marka gebelik testi beni aylarca yanılttı. Bende bi önceki yaptığım baska marka gebelik testinde de silik görünce anladım gebe olduğumu inşallah sizde mutlu haberi en yakın sürede alırsınızYa benımde boyle cıktı sizinki ile aynı marka adetıme 2 gün vardı bugun yıne yaptım dayanamadım prodıctor aldım ama onda tek çizgi çıktı hangisini güveneyim bilemedım![]()
Var gibi kaç dakika da cikti