- 9 Ağustos 2022
- 43
- 17
- 18
- 25
- Konu Sahibi Ilknuraltintas
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizce var mıdır.Deli gibi oldum çizgiyi görmeye çalışırkenilk resimde çooookkk az gölge gibi gördüm sanki. Diğerinde göremedim
Sabah ilk idrarimla yaptım.Evet dediğiniz gibi çok zor gerçekten beklemek.Cok sabırsızlanıyorum.Bir an önce görmek istiyor insan o çizgiyiValla ihtimal var gibi ama erken gebelik testleri yalancı çizgi de çıkarabiliyomuş bazen.
Sabah ilk idrarınızla yapmadıysanız eğer yarın sabah bi deneyin.
Hatta garanti olması için adet gününüzün birkaç gün geçmesini bekleyebilirsiniz.
Bunu böyle söylüyorum ama beklemenin ne kadar zor olduğunu iyi biliyorum
Hayırlısı olsun hakkınızda, inşallah vardır.
Haklısınız adet günü yapayım.Kaset testlemi öğrendinizBeklemek çok zor ama bence adet günü yapın yine sabah ben iki gün kala öğrendm inşallah hamilesindir![]()
Ben kasetle iki gün kala yaptım silikti iki gün sonra yine yaptım adetim gecikince koyulugunu kontrol etmiştm koyulaşması lazım her gün öyle yap sende dört günn varmış iki gün kala yap bi de bakalm nasıl cıkcak çok heyecanlı oluyo insanHaklısınız adet günü yapayım.Kaset testlemi öğrendiniz
Comfort days markası.Güvenilir degilmiBu marka bi değişik. Gebelik olmayabilir sanki göremedim ben.
Ben göremedimKızlar merhaba bende hayalet cizgi gorduğumu dusunuyorum sizce var mı? Yoksa ben mi oyle goruyorum Eğer varsa şuan kahverengi kanamam var ve eski adetlerime gore cok az oluyorum eskiden sancim olurdu bu sefer hiç sancim yok sadece kanama olmadan bir iki gun belim agridi o kadar. Sanirim yerleşme kanamasi geciriyorum.
İlk fotoda çook silik gölge gördüm yarın bence artımed markayla deneyin ilk idrarlaAdetim 4 gün var.Erken gebelik testi yaptım.Cok hafif bir çizgi var gibi geliyor sizde bakarmisiniz.Goren varmi?