Hayalet çizgi

Pinkstars12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2022
8
0
1
37
CC463AC8-E646-45D3-816C-8B98A64FAF01.webp
Merhaba arkadaşlar. Üstteki dün yaptığım test ilk yaptığımda bir şey yoktu 1 saat sonra falan çok silik ikinci çizgi belirdi. Alttakini de yeni yaptım tek çizgi var. Adetim 15 gün gecikti geçen ay antibiyotik kullanmıştım acaba onun etkisi olabilir mi? Dün gördüğüm silik çizgi kafamı karıştırdı. Ne adet belirtisi ne de gebelik belirtisi falan yok. Yardımcı olabilir misiniz lütfen 🥺

Eki Görüntüle 3177271 Merhaba arkadaşlar. Üstteki dün yaptığım test ilk yaptığımda bir şey yoktu 1 saat sonra falan çok silik ikinci çizgi belirdi. Alttakini de yeni yaptım tek çizgi var. Adetim 15 gün gecikti geçen ay antibiyotik kullanmıştım acaba onun etkisi olabilir mi? Dün gördüğüm silik çizgi kafamı karıştırdı. Ne adet belirtisi ne de gebelik belirtisi falan yok. Yardımcı olabilir misiniz lütfen 🥺
10 dk sonra çıkan sonuçlar değerlendirilmez muhtemelen kuruma çizgisidir

Eki Görüntüle 3177271 Merhaba arkadaşlar. Üstteki dün yaptığım test ilk yaptığımda bir şey yoktu 1 saat sonra falan çok silik ikinci çizgi belirdi. Alttakini de yeni yaptım tek çizgi var. Adetim 15 gün gecikti geçen ay antibiyotik kullanmıştım acaba onun etkisi olabilir mi? Dün gördüğüm silik çizgi kafamı karıştırdı. Ne adet belirtisi ne de gebelik belirtisi falan yok. Yardımcı olabilir misiniz lütfen 🥺
canim muhtemelen hamile degilsin
sonradan cikiyor hayalet cizgi onemli olan ilk 5 dakikada cikmis olmasi

Çizgi çıkan artımed marka biraz sitede araştırdım o markada kuruyunca böyle çizgi olabiliyormuş galiba. Bir de elimde fortune var hangisi daha iyi acaba

Kan testi verin

Back
X