- 23 Ocak 2024
- 39
- 5
- 1
- 32
- Konu Sahibi edasinanhira
Kızlarrr merhaba adetim bir gün gecikti kaset test yaptım hayalet çizgi gibi bi çizgi var sizce hamilemiyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
testin fotosu varsa isterseniz atabilirsiniz, adet geciktiyse silik çıktıysa hamile olabilirsiniz isterseniz kan verin kesinleşsinKızlarrr merhaba adetim bir gün gecikti kaset test yaptım hayalet çizgi gibi bi çizgi var sizce hamilemiyim
ay valla ben göremedim sanırım ama fotolarda pek çıkmıyor zaten, eğer siz silik var diyosanız yarın sabah ilk idrarla deneyin yine istersenz, olmazsa kan verin orda kesin çıkar
Çok teşekkür ederim kuzumda var diyo kaç aydır deniyoruz inşallah vardıray valla ben göremedim sanırım ama fotolarda pek çıkmıyor zaten, eğer siz silik var diyosanız yarın sabah ilk idrarla deneyin yine istersenz, olmazsa kan verin orda kesin çıkar
Kızım da anne burda çizgi görünüyor dedi gidip bi test dahamı alsamÇok teşekkür ederim kuzumda var diyo kaç aydır deniyoruz inşallah vardır![]()
inşallahÇok teşekkür ederim kuzumda var diyo kaç aydır deniyoruz inşallah vardır![]()
Kesinlikle testle ilgili de olabilir bu arada farklı testlerle de denemelisiniz umarım vardırKızım da anne burda çizgi görünüyor dedi gidip bi test dahamı alsam
yarın sabah yapsanız daha iyi olur sanırım daha da yükselir varsa hcg niz bu sayede daha net belli olurKızım da anne burda çizgi görünüyor dedi gidip bi test dahamı alsam
Benim reglime 4gun var şimdi yaptım
Çok net görünüyor hayırlı olsunBenim reglime 4gun var şimdi yaptım
Merhabalar. Fotoğrafa tıklamadan bakınca anlaşılıyor çizgi. Eğer hemen çıktıysa var olabilir. Testi yenileyin derim
Sol kasığımda arada bi batma oluyor gece de ateş basıyor belim ağrıyor başka birşeyim yok şuanlıkMerhaba testte gözükmüyor şu an ama bende negatif çıktığı halde gebeydim geç döllenmeyle bir buçuk ay sonra öğrenmiştim ama düşük oldu maalesef, başka belirtileriniz var mı?![]()
İnşallah vardır yaaaMerhabalar. Fotoğrafa tıklamadan bakınca anlaşılıyor çizgi. Eğer hemen çıktıysa var olabilir. Testi yenileyin derim![]()
Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallahAh inşaAllah hayırlısıyla![]()
Ayy hadi hayırlısı bende aynı durumdayım birebir Rabbim hayırlı haber almayı nasip etsin ikimize de benımde 5 günüm var beklemedeyimSol kasığımda arada bi batma oluyor gece de ateş basıyor belim ağrıyor başka birşeyim yok şuanlık![]()
Hayırlı olsun evet çok belli etken gebelik testi mi bu yaptığınızÇok net görünüyor hayırlı olsun![]()
Tekrarlıcam hatta sabah sağlık ocağına mı gitsem ne yapsamAyy hadi hayırlısı bende aynı durumdayım birebir Rabbim hayırlı haber almayı nasip etsin ikimize de benımde 5 günüm var beklemedeyimsiz test yenileyin ama benim arkadaşım ikinci gün tekrarla öğrendi bir gün oncesi yoktu bir şey
![]()