Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yani benim testte negatif çıktığı zaman kanda da negatif çıkmıştı ama siz bilirsiniz içiniz nasıl rahat edecekse erken öğrenmek çok yorucu oluyor kese gözükmedi acaba sağlıklı mı falan insan deliriyor
Yani benim testte negatif çıktığı zaman kanda da negatif çıkmıştı ama siz bilirsiniz içiniz nasıl rahat edecekse erken öğrenmek çok yorucu oluyor kese gözükmedi acaba sağlıklı mı falan insan deliriyor
Kaç aydır deniyoruz ve her ay bu ay acaba oldu mu demekten kafayı yicem acaba olmuyor mu diye düşünmekten gerçekten bıktım hastaneye gittim tüpler açık dedi siz düşünün yani
Kaç aydır deniyoruz ve her ay bu ay acaba oldu mu demekten kafayı yicem acaba olmuyor mu diye düşünmekten gerçekten bıktım hastaneye gittim tüpler açık dedi siz düşünün yani
Çok haklısınız bizde 10 aydır deniyoruz pcos var bende o etkiliyor sanırım ama vardır vakitleri en hayırlı vakitte Rabbim nasip etsin isteyen herkese çok yıpratıcı bir süreç ben anlamıyorum aklınızdan çıkarın o zaman oluyo diyenleri mesela benimde hep aklımda sadece bu ay pcostan dolayı öncelikli hedefim kilo vermekti bakalım sonuçlarımız ne olacak mutlu haberinizi bekliyorum heyecanla