Hayalet çizgi

Yani benim testte negatif çıktığı zaman kanda da negatif çıkmıştı ama siz bilirsiniz 🌸 içiniz nasıl rahat edecekse erken öğrenmek çok yorucu oluyor kese gözükmedi acaba sağlıklı mı falan insan deliriyor 😔
Kaç aydır deniyoruz ve her ay bu ay acaba oldu mu demekten kafayı yicem acaba olmuyor mu diye düşünmekten gerçekten bıktım hastaneye gittim tüpler açık dedi siz düşünün yani 🫠

Kaç aydır deniyoruz ve her ay bu ay acaba oldu mu demekten kafayı yicem acaba olmuyor mu diye düşünmekten gerçekten bıktım hastaneye gittim tüpler açık dedi siz düşünün yani 🫠
Çok haklısınız bizde 10 aydır deniyoruz pcos var bende o etkiliyor sanırım ama vardır vakitleri en hayırlı vakitte Rabbim nasip etsin isteyen herkese 🥰 çok yıpratıcı bir süreç ben anlamıyorum aklınızdan çıkarın o zaman oluyo diyenleri mesela benimde hep aklımda sadece bu ay pcostan dolayı öncelikli hedefim kilo vermekti bakalım sonuçlarımız ne olacak mutlu haberinizi bekliyorum heyecanla 🌸

Erken gebelık testı alın ben de bu sekılde ogrendım

Eklentiler

• IMG-20240511-WA0017.webp
    IMG-20240511-WA0017.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 68
Back
X