Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekrardan test yaptınız mı?Adetim 2 gün gecikti test yaptım ama 1 veya 2 saat sonra gördüm bu çizgiyi varmı acaba
Sanki var gibi bakalım benimde testim bundan da belirsiz suan adete 10 gün var cuma günü doktora gidicem siz bidaha test yaptınizmı? Resimdekide benim testim rengiyle oynadım ışıga tutunca belli oluyorAdetim 2 gün gecikti test yaptım ama 1 veya 2 saat sonra gördüm bu çizgiyi varmı acaba
Çok silik bir çizgi çıkmış çok erken yapmışsınız 10 gün kala da böyle silik çıkabiliyor mu benim de 7 gün var yapsam çıkar mı acabaSanki var gibi bakalım benimde testim bundan da belirsiz suan adete 10 gün var cuma günü doktora gidicem siz bidaha test yaptınizmı? Resimdekide benim testim rengiyle oynadım ışıga tutunca belli oluyor
Valla arkadasım cok silik ciktı adete 7 gün varken kan verdim 0.01 yani negatif cıktı adete 1 gün kala yaptım silik cizgi felan hiç bisey cıkmadı ilk yaptığım test bozukmuş heralde ama dün adet olam gerekirdi olmadım bugünde bekleyip olmadı yarın bidaha test yapıcamÇok silik bir çizgi çıkmış çok erken yapmışsınız 10 gün kala da böyle silik çıkabiliyor mu benim de 7 gün var yapsam çıkar mı acaba![]()
Aynen şuan gecikmemin birinci günü adet olmazsam yarın tani gecikmenin 2. Günü yapıcamEn iyisi adet geçtikten sonra test yapmak vallahi![]()
Yarın yapın o zaman yazarsınız sonucuAynen şuan gecikmemin birinci günü adet olmazsam yarın tani gecikmenin 2. Günü yapıcam
Aynen hakkımızda hayırlısı olsun inşallahYarın yapın o zaman yazarsınız sonucu![]()