HAYALET İKİNCİ ÇİZGİ PSİKOLOJİKMİ

Reglim 2 gü gecikti test yaptım böyle varla yok arası belli değildi sanki micronla ölçülecek durumdaydı hamileliği istediğim için öyle sanırım dedim. Sonra 4. yaptım bariz belliydi ama hafif silikti, 6. gün yaptığımda iyice koyulaşmıştı ilk çizginin rengindeydi. Velhasıl darısı başınıza kızlar yarın keseyi görmeye gidiyorum.

benimde çizgim böyle belli belirsizdi , hatta annem yoktur ümitlenme dedi bende koşa koşa hastaneye gittim kan verdim 280lerde bir değer çıktı, iki gün sonra 600 ler derkenee büyüdükte kocaman olduk :anneadayı::halay::spor:

benimde çizgim böyle belli belirsizdi , hatta annem yoktur ümitlenme dedi bende koşa koşa hastaneye gittim kan verdim 280lerde bir değer çıktı, iki gün sonra 600 ler derkenee büyüdükte kocaman olduk :anneadayı::halay::spor:
Bu deger dediginiz sey ne Almanyada yok böyle bisey benim bu ikincihamileligim hic deger falan demedi dr bide kan testi yapmiyolar burda vajinadan ultrasonla bakiyolar hamilesin yada degilsin diyolar zaten türkiyede hic alttan bakmiyolarmis hamileysen burda nerdeyse 5 aylik olana kadar alttan bakiyolar

Bu deger dediginiz sey ne Almanyada yok böyle bisey benim bu ikincihamileligim hic deger falan demedi dr bide kan testi yapmiyolar burda vajinadan ultrasonla bakiyolar hamilesin yada degilsin diyolar zaten türkiyede hic alttan bakmiyolarmis hamileysen burda nerdeyse 5 aylik olana kadar alttan bakiyolar

Canım gebelikte beta hcg hormonu diye bir hormon vücutta yükselmeye başlıyor ve bu değere bakılıyor kanda yüksekliğine göre de gebelik belirleniyor haftası tahmin ediliyor ama tabi en net haftayı ultrason veriyo burda da alttan bakılıyo küçük olduğunda bebek büyüyünce karından göründüğü için alttan bakmaya gerek kalmıyo

:( hep beklemek zorundayiz burda testlerde sanirim trdeki gibi degilsilik cizgi diye birsey burdaki testlerde varmi ?

Burdaki testler daha iyi ben D&M den aldim ikili test ilk hamileligimde adetim 3 gün gecmisti gösterdi hamile oldugumu.
Bide frühschwangerschaftstest var adetini bile beklemen gerekmiyo

Kızlar ben artık her testte ikinci çizgi görmeye başladım bunda gölge gibi hafif çizgi varmı yokmu bat 8 temmuz
var canım istersen bi kaç gün sonra tekrar yap daha belirgin görürsün benmmde hayalet gibiydi sonra belirginleşmişti gebelik yeniyse öle olabilşir

Beta Hcg değeri. Hcg hormonunun kandaki düzeyine bakıyorlar. Idrar testinden daha kesin sonuç veriyor. Sizin dediğiniz gibi vajinal usg'yle rahim duvarındaki kalinlasmaya bakarak da gebelik saptanabiliyor. Ayrıca burada da vajinal usg var. 8. haftaya kadar bakılabiliyor. Daha net sonuçlar verdiği için ense ölçümünde dahi vajinal usg ile bakan doktorlar var.

Konu sahibi arkadaşım Predictor Early yapmanı tavsiye ederim. Daha net sonuç verir.

Kızlar lütfen bana yardım edin. Geçen ay bebeğim sekiz haftalikken kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım. Sonrasında 35. Gün adet oldum adetten bi iki gün önce gebelik testi yapmıştım adet olamadım diye. Doktor 40 güne kadar sürer demişti ama icimden yapmak gelmişti ve sonucum konu sahibi arkadasin ki gibi idi negatif deyip onemsemedim adet de olunca pek dikkat etmedim benim bu adet sandığım yerleşme kanaması olabilir mi 5 gun sürdü yada farketmeden ikinci bir düşük mu oldu ki gerçi adet olacakmisim gibi ağrılarım devam ediyor doktor normal dedi diye umursamadim

Canım gebelik testi bir hafta önce testler var direk cikio emin olmadiysan ama döllenme geç olduğundan öğle silik çizgi cikio hayırlısı olsun tüm anne olmak isteyen herkeze rabbim versin biran önce banada

Canım bende gördüm ve senin ikinci üçüncü de silik cikmis geç döllenme de öğle oluo benim ilkinde çıktı silik bir çizgi ama 3 4 çıkmadı hala hastalanmadim bekliorum yarın sabah yine yapicam test eğer perşembe günü olmassam direk kan test yaptırcam ınsalah hamileyizdir

Hayalet değilmiş kan testiyle onayladım çok şükür hamileyim Rabbim herkese nasip etsin inşallah
Senin adına çok sevindim canım allah sağ sağlım kucağına almayi nasip etsin inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirişin inşallah

Back
X