HAYALİ İKİNCİ ÇİZGİ

askooo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2024
18
7
1
29
Merhaba aevet adetime 12 gün varken test yapmam çok saçma ama merakımdan duramadım mide bulantım var kasıklarım ağrıyor erken gebelik testi yaptım . çook silik bişi görüyorum ama emin değilim . sizce ikinci bir çizgi var mı bu testte . ?
WhatsApp Image 2024-01-08 at 10.29.57.webp

Merhaba aevet adetime 12 gün varken test yapmam çok saçma ama merakımdan duramadım mide bulantım var kasıklarım ağrıyor erken gebelik testi yaptım . çook silik bişi görüyorum ama emin değilim . sizce ikinci bir çizgi var mı bu testte . ?Eki Görüntüle 3365507

Üzgünüm ben göremedim umarim hayirli guzel heberlerimiz olur 🤲🏻👩🏼‍🍼👣

12 gün varken hamile kalınıyor zaten yahu az sabır suan gördüğün şey yanıltır üstelik . Bulantılar da herkeste değişir ama yinede bu kadar erken baslamaz .

Merhaba aevet adetime 12 gün varken test yapmam çok saçma ama merakımdan duramadım mide bulantım var kasıklarım ağrıyor erken gebelik testi yaptım . çook silik bişi görüyorum ama emin değilim . sizce ikinci bir çizgi var mı bu testte . ?Eki Görüntüle 3365507
Ben gördüm, tekrarlayin bence var 😍 ne kadar sure içinde olustu peki

Ya bende gördüm ama yine de bir şey söylemek için çok erken🙏♥️

Ya bende gördüm ama yine de bir şey söylemek için çok erken🙏♥️
ay ağlıycam gerçekten. aslında buraya hamile olmadığımı kendime kanıtlamak için atmıştım görseli. çünkü sürekli bakıyorum buradaki yazıları okuyorum . bak değilsin işte diyecektim :) evet çok erken vakit geçince testi tekrarlayacağım teşekkür ederim :)

ay ağlıycam gerçekten. aslında buraya hamile olmadığımı kendime kanıtlamak için atmıştım görseli. çünkü sürekli bakıyorum buradaki yazıları okuyorum . bak değilsin işte diyecektim :) evet çok erken vakit geçince testi tekrarlayacağım teşekkür ederim :)
Yine de yanıltabilir hemen umutlanma. Sonra üzülmeni istemeyiz:))

İnşallaj vardır Allah gönlüne göre versin benimde 6 gün var erken gebelik testi yapıcaktım vazgeçtim biraz saha geçsin bende belirti yok ama sadece göğüslerim şiş

Back
X