Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba aevet adetime 12 gün varken test yapmam çok saçma ama merakımdan duramadım mide bulantım var kasıklarım ağrıyor erken gebelik testi yaptım . çook silik bişi görüyorum ama emin değilim . sizce ikinci bir çizgi var mı bu testte . ?Eki Görüntüle 3365507
teşekkür ederim inşallah :)Üzgünüm ben göremedim umarim hayirli guzel heberlerimiz olur![]()
haklısınız teşekkür ederim :)12 gün varken hamile kalınıyor zaten yahu az sabır suan gördüğün şey yanıltır üstelik . Bulantılar da herkeste değişir ama yinede bu kadar erken baslamaz .
Ben gördüm, tekrarlayin bence varMerhaba aevet adetime 12 gün varken test yapmam çok saçma ama merakımdan duramadım mide bulantım var kasıklarım ağrıyor erken gebelik testi yaptım . çook silik bişi görüyorum ama emin değilim . sizce ikinci bir çizgi var mı bu testte . ?Eki Görüntüle 3365507
yaa :) 2 dakika içinde bu şekildeydi.Ben gördüm, tekrarlayin bence varne kadar sure içinde olustu peki
Vallahi gordum hatta fotografin renkleriyle oynadim bakyaa :) 2 dakika içinde bu şekildeydi.
ya ben çok teşekkür ederim çookk tatlısınız :)Vallahi gordum hatta fotografin renkleriyle oynadim bak
Ay inşallah hamilesinzdirya ben çok teşekkür ederim çookk tatlısınız :)
testi tekrarlayacağım bir hafta sonra falan :) biraz erken davrandım ama meraktan duramadım :) ihtimali bile değişikmiş :)
rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah öyleyimdir :)Ay inşallah hamilesinzdir![]()
İnşallah güzel haberlerini görürüztesti tekrarlayacağım bir hafta sonra falan :) biraz erken davrandım ama meraktan duramadım :) ihtimali bile değişikmiş :)
etmemm mii :) rabbim isteyen herkese nasip etsin sizinde tez vakitte kucağınızı doldursun :)İnşallah güzel haberlerini görürüzbanada dua et
![]()
ay ağlıycam gerçekten. aslında buraya hamile olmadığımı kendime kanıtlamak için atmıştım görseli. çünkü sürekli bakıyorum buradaki yazıları okuyorum . bak değilsin işte diyecektim :) evet çok erken vakit geçince testi tekrarlayacağım teşekkür ederim :)Ya bende gördüm ama yine de bir şey söylemek için çok erken![]()
Yine de yanıltabilir hemen umutlanma. Sonra üzülmeni istemeyiz:))ay ağlıycam gerçekten. aslında buraya hamile olmadığımı kendime kanıtlamak için atmıştım görseli. çünkü sürekli bakıyorum buradaki yazıları okuyorum . bak değilsin işte diyecektim :) evet çok erken vakit geçince testi tekrarlayacağım teşekkür ederim :)
Sağolun rabbim isteyene istediği zaman sağlıklı evlat nasip etsinYine de yanıltabilir hemen umutlanma. Sonra üzülmeni istemeyiz:))