- 7 Mayıs 2014
- 434
- 155
- 33
- Konu Sahibi blackwitch7
Merhabalar..ben erasmus sınavini kazandim yani yurtdusinda bi donem universite okuyorum su an..ben universite donemimde hep ailemle yasadim ilk kez yurtta kaliyorum burda da turkiyedeki universitemden arkadaslarla bulusup geldik onlarla kaliyoruz..simdi sorun su ben bi arkadasla daha samimiydim ulke turu yaptik uc ulke gezdik..ikimiz de hem yorulduk hem gerildik o gezide..mesela gezide ben lavaboya gidip gelicektim cantama bakabilirmisin canim dedim cunku hirsizlik cok oluyo.bana bagirmaya basladi ya beni nie geriyosun zatem korkuyorum cantana kim napsin fln dedi bende tamam istemiyorum dedim..bikac dk sonra uyudunmu fln die sordu yani pisman olmus gbi..ama o kadar kirildimki..ve kendime dedimki anlasildi bu kizla geziye cikilmaz fevri hareket ediyo..simdi yeni bi gezi plani yapiolar kendisi yan odamizla samimi oldu beni davet eden yok su an ama benim programima katilcakmsn dedi bende bilmiyorum maddiyata bagli dedim..ya sizce ne yapmaliyim? Ve insanlarin bana zaten o tek basina ulke gezemez o hicbisey yapamaz yalnizken gozuyle bakmalarini istemiyorum..ama yalniz gezebilirmiyim hicbi fikrim yok cok cekingenim nefret ediyorum bu huyumdan
icim sıkılıyo ya bi hevesle geldim ulke gezcem diye .. Fikirlerinizi bekliyorum tesekkurler..