Hayalime kavuştum

pasam2015

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2016
19
4
16
40
Arkadaşlar ben buranın çok eski üyelerindenim farklı bi isimle kyıtlıydım ama şuan farklı hesapla isim açtım neyse konuya gelim.11 yıllık bi evliligim oldu çok büyük üzüntüler yaşadım.çocugum olmadı aşilamalar tupbebekler herşeyi denedim ama olmadı en son dondurulmuş embriyo trnsferimde hamile kaldım ama degerlerim artmadı düstü.sonrasındamı noldu o bebekle birlikte benimde hayallerim tükendi evliliģim çatırdamaya başladı ve en sonunda 2015 ocak ayında bitti.eşimden boşandım çünkü ben bu yolda savaşmak istiyodum o ise istemiyordu bende pko vardı o hep suću bana atıyodu bende tek başima savasmaktan yorulmustum.yıllrım bitti gitti bi çırpıda.zorlu süreçler geçirdim bebegimin acısını uzun süre üzerimden atamadım böle geçti zamanım boşandım işe başladım be sonunda biriyle tanıştım ve hoşlandım bekardı ve yaşı benden biraz ufaktı biz bunları sorun etmiyoduk mutluyduk.ama aileler hep karşı çıktı.biz kendi aramızda nişanlandık ve evlilik planları yapmaya başladık aradan bir yıl geçti ben rahatsızlandım ve geçtigimiz agustosun 22 sinde safra kesemde taş oldugunu ögrendim ve ameliyta
girdim sonrası 2 ay çok mide bulntılarim oldu hep safra kesesinin yokluguna yordum 2 ay dinlenmeden sonra işe başladım ama bende pko oldugu ićinde gecikmelerim vardı halada adet olmamıştım ben ameliyat stresine hstalıģıma yoruyodum çünkü yaklaşik 3 ay kadar bi zaman adet görmedim ara ara ufk akıntı seklinde kanamam oluyodu ama ben bi ara erken menopoza bile girdim diye düşünmeye bile başladım.sonrasında smear aldırim hem genel bi kontrol olsun hemde düzensizligimi konuşim diye erkek arkadaşimin seçtigi bayan bi doktora gittik beraber.doktor önden bilgileri aldı kültür ve smear almak üzere beni odaya aldı kültür aldıktan sonra ultrosonla muayne yapim dedi alttan tabi.ve biz şok ...burda bebek vr farkındamısin dedi ben kafamı çevirdim ve kuzum ordydı öyle kocaman olmuştuki ben nedicegimi bilemedim doktora ben diyorum ameliyat oldum olamaz çocugum olmuyoki benim böle saćmalarken güm güm kalp atışlarıni dinletti sonra üstten bakalim dedi ve babasınıda ćagirdi.tbi bu benim mucizemken felaketim olcagini bilemezdim erkek arkadasim beni cok seviyrdu ve bebegi hemen benimsedi kabul etti hemen nikah işlemlerine başliyoruz dedi aradan 2 3 gün gecti ailelere duyurmaya geldi mesele tabi ailesi baya bi tepki gösterdi bize geldiler 3.5 aylık bebegi aldırmamı başka yolunun oadigini sölediler bende kabul etmiyordum erkek arkadasimda.aradan bi hafta gecti biz nikah evraklarimizi hazirladik ertesi gun erkek arkadasim bu cocugu aldirmam gerektigini bi kisiyi seviyorum diye 10 kisiyi uzme hakkimizin olmadigini bu cocugun ondan olmama ihgimalinin oldugunu ve benim ona bi oyun oynadigimi iddaa ederekten beni terketti ya aldır yolumuza bakalım beraber dedi yda ben yokum ne halin varsa gör dedi ve çekip gitti .bir gecede hersey nasıl degisti ben anlamadim ytis pozisyonumdan tutun yedigime ictigime kadar ilgilenen adamdı isyerime kdr agrı kesicimi alip gelen adam sevgim sana tavan yapti diyen adam bi gecede baskilar yenik düstü ve beni terketti.telefonlrini kapadı yeni basladigi isini biraktı gitti.bende bugun suć duyurusunda bulundum bunun pesini birakmicam babasını soyadını alıcak.bugun kontrolum vardı zeka testi yaptırmıstım herseyim allahima bin şuküŕ temiz çıktı ve galiba bi ogluşum olcak.bundan sonra bu yolda yanlız yürücem o artık yok ama pesinide birakmicam maddi manevi tazminat aćicam bebegim dogsun babalık testi isticem...böle arkadaslr anlatmak istedim çok ugraştım cabaladım artık bi bebek planım yoktu hiç aklımda hatta ümidimide kesmistim yeni biriyle bi hyata baslicam ugrascam olmicak tüp bebek yapcam inanın cok zor geliyodu hatta imkansiz yorgundum ćunkü şimdi dahada çok yorulcam ama onun ićin savaşcam...biraz uzun oldu ama kimseye drdimi anlatamıyorum burda paylaşmak istedim hemde ümidini kesenlere böle olmasada bi umut oldugunu göstermek istiyorum erkek arkadasimin cani ailesinede göstermek istiyorum benim yavrumu benden almak istediler yasak oldugunu bile bile merdeiven altı yerlerde aldırabilcegimi sölediler ben itiraz edince masada kalma ihtimalim var dedim dogumdada var garantinmi var dediler ya cocugum olmazsa dedim bidaha kısmet dediler.çok üzgünm bunları duymak mahvediyo ama biyandanda gücluyum minigim var kıpır kıpır hemde.

Tam sizin icin sevinmisken hersey nasil guzel yoluna girmis derken bu son yakismadi.ne olursa olsun yillardir ozlemini cektiginiz yavrunuz icinizde buyuyor.allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.

Ve ben bukadar hasretken kalbi atan kıpır kıpŕ olan bebegimi aldırmamı istediler ben bunu nasıl yaparım ameliyat oldugumda bile o beni bırakmamısken bana sımsıkı tutunup büyümüsken bunu yapamazdım.babasız bi çocuk dünyaya getircem ama başka bi çaremde yok böle olsun istemwzdim allahtan babam ve annem bize sahip cıkiyo allh onlara uzun ömürler versin

Herşeyde bi hayır var derler ya ilk eşinizden bu bebek sıkıntısı yüzünden boşandınız anladığım kadarıyla herşeyin hayırlısını istiyoruz keşke korunsaydınız da evlendiğinizde eninde sonunda olurdu bebeğiniz .. şimdi hem siz hem bebeğiniz zor durumda kaldı ..çalışıyormusunuz aileniz destekmi size ... iyi bi gelecek saglıycakmısınız bebeğinize ..zor bisürec sizi bekliyor rabbim yardımcınız olsun

Evet bebek yüzünden ayrıldık ißte ollmuyo diye aklımızada gelmedi açikcasi evet zor bi süreç olcak ama elimden baska bisey gelmez calisiyorum ailemde destek bana onların yanindayim zaten babasından daha iyi bi gelecek vericegim kesinn ama babasız olucak bide korkum ilerde almak isterse....

Burada evlat sahıbı olacagono öğrendıgım her arkadasım için saglıklı olması adına dualar ettım. Zor zamanlar. Tedavıler dusukler :(
Ama sizin hikayenızde cok derın seyler hıssedemedım.
Saglıkla buyutun cocugunuzu

Herkes kendi yaşadıgıni bilir zaten.ole büyük duygular hissedilsin diyede yazmadım bu yazıyi yazarkende ne ćrktigimi benden başka kimse bilemez.bende zamanında ćok ugrastim gökçebuket diye açmıştım araştırrsan zaten görürsün neler yaşadıgımı yillar önce..neyse yinede teşekkür ederim yorum ićin.

Back
X