Hayalinizdeki erkeğe mi aşık oldunuz?

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
46
Kocaeli
anlatın bakalım hayalinizdeki erkegemi asık oldunuz yok hayallerimdeki erkek birlikte oldugum erkegin tam tersimi diyorsunuz sositososito

kesinlikle hayalimdeki erkeğe aşik oldum

bazen kadınların hayran oldugu unluyle birlikte oldugu adam arasında daglar kadar fark oluyor dikkat ediyorumda:)
ama sadece gorunus degil tabi kisiligide hayal ediyor insan o uysun yeter zaten

benim hayalimdeki erkek sporla ilgilenen yakışikli uzun boylu renkli gozlu sarişin gozu benden başkasını gormeyen biriydi ruya gibi ama aynısı şuanda evleneceğim insan:asigim:

kessinlikle hayalimdeki erkek
dermisim :)
ben hayalimde hicbirzaman canlandirmadimki
ama oldum olasi tonton ve topsakallilar cazip gelmistir
öylede biriyle evlendim
öyle cok yakisiklilarda hic gönlüm olmadi nedense
ha simdi oldu benim tonton sisko ama olsun o benim ilk ve son askim

hayir hayalimdeki erkek esmerdi siyah sacli siyah gozlu ve zayif . ama asik oldugum erkek mavi gozlu sarisin ve zayif degil

hayallerimde soyle beyaz atli prens olmadi benim hic acikcasi cok hayal kurmadim:))
ama tip olarak dusundugumun tam tersi bir adam.. ama onunla birlikte oldukca anladim ki aslinda bu tipteki adamlari cok begeniyormusum:)))
ama sole bisi var lisede bi kitap okumustum ordaki kahramani cok sevmistim keske boyle biri olsa demistim..
sevdigimin adi onunla ayni.. bazi davranislari da benziyor.. roman gibi iste :))

hayallerin adamı diil ama benm her zaman aklımdaki "ben kesin böle bi tiple evlenirim" dediğim tip
daha evlenmedik ama öle bi sevgilim var
huylar bile aklımdaki şekilde

hayalimdeki erkeğe aşık olmadım.ama aşık oldugum erkek hayalimdeki erkek oldu :)

johonny depp i bulamadıgım için hayalimdeki erkege asık olamadım

hayalimdeki erkek,açık kumral,renkl gözlü,uzun boylu,haddinden fazla romantik,sürprizleri seven,ilgili,esprili,konuşkan,kibar,zeki,kariyer sahibi,cömert vs biriydi...

aşkım ;esmer ,kahverengi gözlü,orta boylu,tanımadığıklarına çekingen,kibar-kaba arası,romantik olmayı beceremeyen biri.. ama seviyorum opuyorumnanaktan

fiziki görüntü olarak hiçbizaman belirli kriterlerim olmadı, ben ona yakişim o bana yakışsın yeter dedim.. ölede oldu a.s

ancak karakter olarak kesinlikle hep hayal ettiğim özellikler vardı, ve çok şükür ki tamda hayallerimdeki gibi biriyle nişanlıyım..
:nazar::nazar:

hayalimdeki erkek değildi tabiki. ama nedensiz sevmiştim onu hemdeee çokk. herkese göre sevmemem için bir çok nedenim vardı. ama içimdede sevmem için binbir tane neden vardı. aslında insan en kolay kendini kandırıyormuş ayrıldıktan sonra anladımm:(

Hayalindeki erkeğe aşık olursun.

Seni hayal edenle evlenirsin hihoyyyt

Bilmem anlatabildim mi :kedi:

Back
X