Hayalinizdeki erkek...

miss_baby

_ҳҲҳđέļiçĩøµ
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2010
141
0
46
Diğer
her genç kızın olmazsa olmaz dediği ve erkekte aardığı belli başlı özellikler vardır buyrun paylaşalım:

ben mesela uzun boylu olsun,esmer sarışın farketmez ama yakışıklı olsun bide mümkünse yüz şekli yuvarlak olmasın:)) teni çok esmer olmasın bebek yüzlü olsun yani yolda yürüdüğümüz zaman herkes baksın ama ozamanda kıskanırım herneyse:)))

yakışılı olsun uzun boylu olsun evi arabası düzgün bir işi olsun romantik olsun ince ruhlu olsun çok iyi modern bir ailesi olsun ev işleinde yardımcı olsun iyi yemek yapan biri olsun ütü yapmaktan anlasın Ağır olsun ama esprilide olsun benimle tartışmasın söylediğim şeyleri eksiksiz yerine geitren biri olsun mümkünse

hayal kurmak sinirsiz tabi ...
ama gercekte bu kadar mükemmel bir erkek yok denilicek kadar azdir sanirim malesef

Cok konusmasın öylee ,agır,oturaklı olsun ama bir o kadar da ince fikirli sevgi dolu romantik olsun .. Mümkünse sinirli olmasın ve önyargılı olmasın ..:ecrin_bebek:

ağır olsun beni de çevresidekileride bakışınla sustursun ama romantik olmayıda bilsin

benim ruhuma eş olmalıydı ve olduda inşallah daim olur :kedi:
he bide pısırık erkek sevmem ben bakışıyla yüreğimi hoplatmalı

Guclu bi karakteri olsun, efendi ve olgun olsun. Iyi bi egitimi, iyi bir isi, saglam bi kisiligi olsun. Konusmayi seven bi adam olsun, onunla beraberken konusacak konu hic bitmesin. Anlayisli, ve sahiplenici olsun ama kiskanc olmasin. Cok az kiskanabilir ama herseyi kiskanmasin. Bana asik olsun. Benimle olmaktan gurur duysun, kotu soz cikmasin agzindan. Cok romantik olmasin cunku bu defa "benden once kac kadina bunlari yapti acaba?" diye dusunup dururum

Fiziksel olarak ne sisman ne zayif. diyelim boyu 180 se kilosu 80-85 arasi olsun. yagli degil kasli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…