- 23 Ocak 2016
- 34.961
- 50.988
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
Yok yok öküz olmayan da çıkar vardır vakti saatiEvet hayalim atanmati ve çok şükür atandım .Ama şimdide evlenmek istiyorum karşıma çıkanlar hep öküz
İnşAllah hayallerine kavuşursun canım yıllar önce babam şehir dışına ben kız okutmaya yollamam demişti ben gidememiştim dershaneye gitmediğim halde Marmara Üniversitesi 2 yıllık kazanmıştım belki hazırlansaydım 4 yıl kazanabilirdim gerçi kazansam da babam yollamazdı ya ama iyi bir eşe kavuştum çok şükür22 yaşındayım ve Üniversite okumak istiyorum geçen sene girdim olmadı inşallah bu sene olur ve tabi iyi bir eşinşallah ikisinede kavuşurum. Ve inşallah herkes kavuşur hayaline
Beni anlattın canımcımHmm kavuştuklarım var kavuşamadıklarım
Yani bnm cogunlukla büyyük konuşmalarımı yaşamam var diyebilirim.. Bide hiç aklımın ucından geçmeyen şeylerin başıma gelmesi.
İnşAllah diğerlerine de kavuşursunbazılarına kavuştum
Bazıları için de hala çabalıyorum.
inşallahİnşAllah diğerlerine de kavuşursun
Elimizdekilere şükür diyelimİyi sayılabilecek bir işim, harika bir eşim var ama konunuzu okuduktan sonra geçmişe dönüp baktığımda bu yıllar için hep bahçesinde köpeğim ve çocuğumun oynadığı bir evde yaşadığımı hayal ettiğimi hatırladım. Bırakın bahçeli evi, küçük bir apartman dairem bile yok. Sanırım bu şartlarda hayallerimin gerçekleşmesi de pek mümkün görünmüyor.
Çocukluk hayalim öğretmen olmaktı oldum.Merhaba güzel hanımlar,
Hep kafamdan düşünmüşümdür 'Acaba herkes bir gün olup da hayallerine kavuşuyor mu ya da kavuştu mu?' diye..
Ben bir hayalime kavuşamadım mesela hep içimde ukte olarak kaldı. Belki istesem uğraşsam kavuşabilirim. Ama hayat ve yaş ilerledikçe azmim de kırıldığı için çabalama gereği duymadım duymuyorum. Siz sizler çok özel değilse isterseniz anket dışında da buraya yazabilirsiniz. Örneğin; hayalim şuydu kavuştum, şunları yaptım da kavuştum, yaa şu kadar çabaladım da yine de kavuşamadım. Yazarsanız ilgiyle okuyacağım. Kimbilir belki de yazdıklarınızı okuyup hayaline kavuşmak için uğraşanlara yazdıklarınız umut olur...
Muhteşemsiniz dilerim o da gerçekleşsinÇocukluk hayalim öğretmen olmaktı oldum.
Diğer hayalim sevdiğim insanla aynı üniversitede okumaktı okudum.
Sevdiğimle de evlendim.
Sıradaki hayalim 1 köpek evlat edinmek
O da yakında
Çok teşekkür ediyorum dilerim kalbi sevgiyle atan siz ve diğer tüm insanların da dilekleri gerçekleşir.Muhteşemsiniz dilerim o da gerçekleşsin
İnşAllah olur canımMaddiyat gerektiren bir hayalim var çoook uzun yıllardır gerçekleşmesini beklediğim.... Son düzlüğe girdik bakalım Rabbim büyüktürolacak gibi bu sefer .
Onun dışında tutkuyla gerçekleşmesini beklediğim bir şey yok. Ufak tefek hayallerimin birazı oldu birazı tarihin tozlu sayfalarına gömüldü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?