- 23 Mart 2023
- 148
- 28
- 18
- 30
- Konu Sahibi yudum zorunlu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun üzülmeyin lütfenBu seferde olmadi![]()
Silik çizgi yi tek benmi görüyorum bilmiyorum kaç gün geçti yumurtlamadanBu seferde olmadi![]()
Bende silik bi çizgi gördüm canım amaBu seferde olmadi![]()
evet çook silik var sankiBende silik bi çizgi gördüm canım ama
Onunla pek ilgisi yoktur diye düşünüyorum yarın birdaha yap canım ben silik çizgi görüyorum Allah'ım heemn nasip etsin adete kaç gün barDuz yere biraktim ama etkisi gitmis ola bilir
Gectigimiz pazartesi sadece kan geldi bitti hep kahverengi lekem var normalinde cuma olmam lazimdi olmadim bayadir sadece kahverengi lekem var dunden beri bas donmem vede migde bulantim varOnunla pek ilgisi yoktur diye düşünüyorum yarın birdaha yap canım ben silik çizgi görüyorum Allah'ım heemn nasip etsin adete kaç gün bar
4 dk cope attim kuruma cizgisi olmasi imkansiz bende gordum ama hayali cizgi sandim umursamadimGülüm merhaba ben yanılmıyorsam inşallah yanılmam ve umutlandırmak istemem ama ben bişey görüyorum ordakuruma çizgisi değilse bişeyler olucak sanki :))
Bencede değil adetin geçtiyse kan ver4 dk cope attim kuruma cizgisi olmasi imkansiz bende gordum ama hayali cizgi sandim umursamadim
Saglik ocaginda vermemBencede değil adetin geçtiyse kan ver![]()
Benimde adetten 4 gün önce leke şeklinde kan geldi başladı dedim sonra dün kanama yoğundu bugün yine leke gibi geldi bitti çok saçma oldu anlamadim ya ama yinede 2 3 ped falan gelmiştir bu yerleşme kanaması falan değildir dimiGectigimiz pazartesi sadece kan geldi bitti hep kahverengi lekem var normalinde cuma olmam lazimdi olmadim bayadir sadece kahverengi lekem var dunden beri bas donmem vede migde bulantim var